muratgullu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 229
Mouse ihtiyacı olan alsın. Bence yorumları çok ciddiye almayın sonuçta temu malı değil. Garantisi var kafa rahat.
Kalmaz diye duruma göre değerlendiririm dedim ve sipariş geçtim yanıtın için çok teşekkür ederim . Aynı sorun logitech g402 oldu 2 mouse da sağ click garanti bitiminden sonra hep arıza verdi maalesef genelde hep bir kronik problem olabiliyor . Nasip işte incehesap adam akıllı bir indirim yapsaydı v3 pro alacaktım bu akşam .Knk mouse beğenmeme ihtimalin yok razerin 2 tane mouseni kullandım 2sinde de scrolların da belli bir zaman sonra tekleme oluyor yaklaşık 1.5 sene sonra oldu biri diğeri de 6 ay civarında bu farede de olabilir üstte ki arkadaşın yazdığı kopma sorunu nadir olan bir durum ama scroll atlama var yani
Rica ederim, scroll atlaması var ama baya bir zamandan sonra oluyor ve rahatsızlıkta vermiyor çok arada oluyor ona rağmen bende aldım ajazzların apexi de prosu da var ama bunu kullanacağımKalmaz diye duruma göre değerlendiririm dedim ve sipariş geçtim yanıtın için çok teşekkür ederim . Aynı sorun logitech g402 oldu 2 mouse da sağ click garanti bitiminden sonra hep arıza verdi maalesef genelde hep bir kronik problem olabiliyor .
TEKNOSADAKİ 8000HZ mi acaba??![]()
Razer Oyuncu Faresi Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Razer Oyuncu mouse modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Oyunların hızına ayak uyduran Razer gaming mouse çeşitlerini incelemek için hemen tıklayın!www.teknosa.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
8000hz olmayanı varmıki?TEKNOSADAKİ 8000HZ mi acaba??
biraz fps düşüşü yaparsın ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum birde pubg 8k desteklemiyor olabilir5600x işlemcim var bu mouse için bir problem yaratırmı ? pubg için alıyorum ve diğer oyunlar için.
Problemden kastım poling rate'den dolayı mousu sağ sola oynatınca işlemci %5-10 arasında artış gösteriyor
ifiyatı ucuz buldum hocam mouse ihtiyacım vardı viper mini kullanıyordum 2.el almıştım zamanında sağ tuş ve orta tuş sorunu yaşıyorum ucuzda bulunca almak istedim. ileriye dönük olsun en azından dedim. fps düşüşü sıkıntı olabilir benim için zaten aldığım fps 100-150 arasıbiraz fps düşüşü yaparsın ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum birde pubg 8k desteklemiyor olabilir