❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Kablolu Mouse 1.489 TL

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Razer bu modeli nasıl ? Geçen gün 1999Tl'ye düşmüştü buradan sordum kimse cevap vermedi. 1 saat sonra da stok bitti.

1731085540281.png

Yaklaşık 1 senedir bu mouse`u kullanıyorum aldıktan 4-5 ay sonra mouse`u tutarken yanlardan gıcırdamaya başladı onun dışında çok iyi zaten bu fiyata mükemmel.

Buda güzel hocam ama ağır bir mouse bu ayrıca çok tuşu var solda tam mmorpg oyunları için fps oyuncusuysan iş yapmaz
O tuşların olduğu kısım çıkıyor sanıyordum. Bu modelde çıkmıyormuş. İyi ki almamışım.

ajexx apex ile arasında çok fark var mı ki razer klavye razer kulaklık razer mouse var mouse değiştirecektim bu daha mı mantıklı olur

Konu Sahibine teşekkür ederim, uzun zamandır almayı düşündüğüm ama bir türlü indirim yakalayamadığım bir üründü.
Steelseries prime dan geçeceğim. Vade farksız 3 taksitle alabildim. Prime ı da satarsam 1k ya almış olurum. Kablosuz takıntım yok. Tek yazılım üzerinden bütün cihazlarımı kontrol edebilmek ve kaliteli sensör kullanmak için bu modeli tercih ettim. Umarım essential gibi scroll arızası vermez.
Ergo seven palm tutan büyük elli arkadaşlar için mantıklı bir tercih olduğunu düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim iyi forumlar.

Konu Sahibine teşekkür ederim, uzun zamandır almayı düşündüğüm ama bir türlü indirim yakalayamadığım bir üründü.
Steelseries prime dan geçeceğim. Vade farksız 3 taksitle alabildim. Prime ı da satarsam 1k ya almış olurum. Kablosuz takıntım yok. Tek yazılım üzerinden bütün cihazlarımı kontrol edebilmek ve kaliteli sensör kullanmak için bu modeli tercih ettim. Umarım essential gibi scroll arızası vermez.
Ergo seven palm tutan büyük elli arkadaşlar için mantıklı bir tercih olduğunu düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim iyi forumlar.
Bende aldım da önce ki mouse Deathadder V2 miniydi, 2 sene oldu scrollu arada tekliyor razerin mouse de tek kusuru olabilir belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,520
Üyeler
187,063
Son üye
seeokfanı3169
Geri