Neden ki piyasadaki en iyi sensöre sahipBir mouse 3 bin verilir ama razer'a verilmez.
Razer kullanıcısıyım ben de tuş bozulma gibi bi sorun yaşamadım ama belki bu da benim şansımadir bilemedimEvde 3 razer var. 2 yıl bitmeden bir yerleri kesin bozulacakTuşlar felan vs.
Tr'de tamiri, garantisi yok. Aldın mı elinde patlıyor.
deathadder v2x kullanıyorum ben çok memnunum v3 pro da iyidir diye düşünyorum ama kullanan bilir tabirazer bence en iyi markadır ama evet trde biraz sıkıntı garanti konularında
walla 2013 ten beri razer kullanıyorum tamamı bozuldu. Şu an elimde v2 var. Evde 50-100 tane razer outemu switchleri var. Değiştirip değiştirip kullanıyorumRazer kullanıcısıyım ben de tuş bozulma gibi bi sorun yaşamadım ama belki bu da benim şansımadir bilemedim
Anladım peki ne önerirsiniz 3 k civarı bütçe ilewalla 2013 ten beri razer kullanıyorum tamamı bozuldu. Şu an elimde v2 var. Evde 50-100 tane razer outemu switchleri var. Değiştirip değiştirip kullanıyorum![]()
v2 pro da denemiş biri olarak neredeyse hiç bir farkı yok şuan kullandığım ile sadece birkaç artısı var v2 pronunrazer bence en iyi markadır ama evet trde biraz sıkıntı garanti konularında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deathadder v2x kullanıyorum ben çok memnunum v3 pro da iyidir diye düşünyorum ama kullanan bilir tabi
Ya yine razer alda 3k verme. V2 felan iyi bence.Anladım peki ne önerirsiniz 3 k civarı bütçe ile
Anladım hocam teşekkürlerYa yine razer alda 3k verme. V2 felan iyi bence.
Palm daha önce de deathadder elite kullandimElinin boyutu ve tutuş şeklin?