🔥İndirim Razer DeathAdder V4 Pro 6799TL Oldu!

çok pahalı geliyor hala bunun yerine pwnage stormbraker almayı düşünüyorum en azından kasası falan karbonfiber

11 yıllık deathadder kullanıcısıydım. Deathadder chroma'dan v3 pro'ya kadar işbirliği modelleri hariç bütün ana deathadder modellerini kullandım. Sonra viper v3 pro ile tanıştık. Deathadder ergo mouse olarak geçiyor ama Viper v3 pronun çok daha ergonomik olduğunu düşünüyorum. Şuan viper v3pro ile aralarında fiyat farkı yok gibi bir şey, sıfırdan alacak olsam da v4 pro tercih ederdim ama alacak olanlar ergonomi konusunu düşünsün derim.
Bir de Razer şu scroll'e çözüm bul artık be! Apple gibi milim milim güncelliyorlar.

v3 ile arasında ciddi bir fark yok çok kayda değer bir upgrade yapmamışlar bu paraları hakettiğini düşünmüyorum.

6800 tl düştü peşin fiyatına 6 taksitle aldlm ben..

çok pahalı geliyor hala bunun yerine pwnage stormbraker almayı düşünüyorum en azından kasası falan karbonfiber
muhtemelen bir yada birkaç youtube videosu izleyip bu yorumu yazmaya geldin. bahsettiğin mouse kronik sorunları olan bir mouse redditteki postlara bakarsan oldukça fazla olduğunu göreceksin.

muhtemelen bir yada birkaç youtube videosu izleyip bu yorumu yazmaya geldin. bahsettiğin mouse kronik sorunları olan bir mouse redditteki postlara bakarsan oldukça fazla olduğunu göreceksin.
Ben kendi düşüncemi yazdım almayı düşünüyorum dedim dediğim mousenin kronik sorunları olduğunu bende biliyorum ama şans olanda var olmayanda max cf versiyonu baz modele göre daha iyi. Bir kaç youtube videosu izlemedim :)

11 yıllık deathadder kullanıcısıydım. Deathadder chroma'dan v3 pro'ya kadar işbirliği modelleri hariç bütün ana deathadder modellerini kullandım. Sonra viper v3 pro ile tanıştık. Deathadder ergo mouse olarak geçiyor ama Viper v3 pronun çok daha ergonomik olduğunu düşünüyorum. Şuan viper v3pro ile aralarında fiyat farkı yok gibi bir şey, sıfırdan alacak olsam da v4 pro tercih ederdim ama alacak olanlar ergonomi konusunu düşünsün derim.
Bir de Razer şu scroll'e çözüm bul artık be! Apple gibi milim milim güncelliyorlar.
Deathadder palm'a daha yatkın, viper claw/fingertip için ideal. Ben g502 kullanıyorum mesela öncesinde de deathadder v2, mamba 2013, v2 pro kullandım şahsen kendi düşüncem bu kasadan vazgeçmemeliydiler. v3 ve v4'ün tasarımı çok itici.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Uzun yıllardır deathadder hayranıyım ve hemen her serisini kullandım. V3 ve V4'leri sırf dpi tuşu altta diye almıyorum.

palm mı kullanıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,286
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri