🔥İndirim Razer DeathAdder V4 Pro 6799TL Oldu!

böyle bir ürüne bu kadar para ermek ne kadar mantıklı ve akıl karı anlamış değilim açıkçası....

Logitech G PRO X Superlight 2'den Superlight 2 dex'e geçtim pek memnun etmedi. Oyun dışında da çok kullanan biri olarak Logitech clickleri pek hoşuma gitmiyor. Razer DeathAdder V3 Proya geçtim memnunum şimdi V4 proya geçeceğim :D Razer tıklama hissiyatı ve genel konforu Logitechten sonra çok daha iyi geldi. Logitech G hub'a çok alışkın biriydim razerın uygulaması da kolay ve başarılıymış. Hatta Knight online gibi oyunlarda makrosu ciddi anlamda Logitechten daha iyi çıktı. Fiyat gayet iyi satın almayı düşünenler değerlendirebilir.
Tabi lojitek çöp🤣 bende bir beğenemedim, kulaklık mouse. Bir klavyeyi beğenmiştim o da eski model. Şimdiki modelleri baya sade bazen multi-media yok, bana lazım onlar.

11 yıllık deathadder kullanıcısıydım. Deathadder chroma'dan v3 pro'ya kadar işbirliği modelleri hariç bütün ana deathadder modellerini kullandım. Sonra viper v3 pro ile tanıştık. Deathadder ergo mouse olarak geçiyor ama Viper v3 pronun çok daha ergonomik olduğunu düşünüyorum. Şuan viper v3pro ile aralarında fiyat farkı yok gibi bir şey, sıfırdan alacak olsam da v4 pro tercih ederdim ama alacak olanlar ergonomi konusunu düşünsün derim.
Bir de Razer şu scroll'e çözüm bul artık be! Apple gibi milim milim güncelliyorlar.
Benim daha önceki mousem deathadder v2 bende viper v3 pro alcaktim ama bütçemi fazla aştığı için Logitech g pro x superlight 2 ile deathadder v3 pro + HyperPolling arasında kaldim dav3 pro dongle ile 500tl daha uygun olduğu göz önünde bulundurursak hangisini seçmek mantıklı olur daha önce hiç simetrik bir mouse kullanmadığım için dav3 daha ergonomik hissettirir gibi geldi

Uzun yıllardır deathadder hayranıyım ve hemen her serisini kullandım. V3 ve V4'leri sırf dpi tuşu altta diye almıyorum.
Bunu sırf ben yapıyordum sanıyordum meğer yalnız değilmişim :) Kesinlikle katılıyorum hangi sivri zeka Dpı tuşunu hiç kullanılmayacak şekilde mousenin altına koyarki ? Madem altına koyacağına hiç koyma millet gitsin yazılımdan arttırsın yada klasik mousenin üstünde olması lazım.

İsterse taş gibi mouse olsun dpı tuşu üstte değilse direk eliyorum ben.

Bunu sırf ben yapıyordum sanıyordum meğer yalnız değilmişim :) Kesinlikle katılıyorum hangi sivri zeka Dpı tuşunu hiç kullanılmayacak şekilde mousenin altına koyarki ? Madem altına koyacağına hiç koyma millet gitsin yazılımdan arttırsın yada klasik mousenin üstünde olması lazım.

İsterse taş gibi mouse olsun dpı tuşu üstte değilse direk eliyorum ben.
Hocam DPI tuşunu sürekli aktif kullanıyor musun? Nerede kullanıyorsun merak ettiğim için sordum. Ben tam tersi mouse aldığımda bir kere bastığım tuşun altta olmasını tercih ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sensör vs iyi fakat bu mouse'un üstündeki logoyu değişsen 2000 tl ye bulabilirsin, gidip en azından magnezyum mouse alın aynı fiyatlardalar

scrool özürlü mouse serisimi lazım Ttc blue encoder 15mm scrool (hepsinin boyut farklı v3 pro için bu) alıp fixliyorsunuz :D
kaliteli bir scrool takmak ne kadar zor olabilir koskoca firma.
bozulduğu zaman değişim yok diyerek iade alan koca yürekli firma.
lamzu x maya kullanıyorum scrool özürlü firma 3 kere değişti scrool en son gittim gold ttc scrool aldım 0 sorun :D

yıllardır palm tutuyorum ve dav kullanıyorum. simetrik mouse alsam mı diye düşünüyorum ama alışma süreci zor olur diye çekiniyorum. sizin süreç nasıl ilerledi?
Kişiden kişiye değişecek bir süreç mesela ben yapamadım bilek ağrısı çektim

Benim daha önceki mousem deathadder v2 bende viper v3 pro alcaktim ama bütçemi fazla aştığı için Logitech g pro x superlight 2 ile deathadder v3 pro + HyperPolling arasında kaldim dav3 pro dongle ile 500tl daha uygun olduğu göz önünde bulundurursak hangisini seçmek mantıklı olur daha önce hiç simetrik bir mouse kullanmadığım için dav3 daha ergonomik hissettirir gibi geldi
Logitech hakkında bilgim yok hocam. Da v3 pro + dongle ile viper v3 pro arasında kaldıysanız viper tercih edin. Da scroll’ü viper’dan daha kötü.

Eline sağlık çektim 1 adet 6.6kya denk geldi

Hocam DPI tuşunu sürekli aktif kullanıyor musun? Nerede kullanıyorsun merak ettiğim için sordum. Ben tam tersi mouse aldığımda bir kere bastığım tuşun altta olmasını tercih ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sensör vs iyi fakat bu mouse'un üstündeki logoyu değişsen 2000 tl ye bulabilirsin, gidip en azından magnezyum mouse alın aynı fiyatlardalar
Hocam 400 - 800 - 1000 - 1200 - 1600 ayarlı şekilde kullanıyorum. CS'de bile awp ile ak47 geçişimde dpi değiştiriyorum böyle alışmışım. Yerden silah aldığımda mouse'un altındaki tuşa basmak hoşuma gitmiyor.

Logitech hakkında bilgim yok hocam. Da v3 pro + dongle ile viper v3 pro arasında kaldıysanız viper tercih edin. Da scroll’ü viper’dan daha kötü.
Arasında kalmak degil de bütçe olarak arada 2bin TL gibi bir fark var 2bin TL vermek istemedim açıkçası Amazon güvencesiyle aldığım için herhangi bir sorun durumunda amazona güveniyorum o yüzden oynadık bir kumar bakalım

Arasında kalmak degil de bütçe olarak arada 2bin TL gibi bir fark var 2bin TL vermek istemedim açıkçası Amazon güvencesiyle aldığım için herhangi bir sorun durumunda amazona güveniyorum o yüzden oynadık bir kumar bakalım
Fark 2k ise da v3 pro tercih edin. Ben üstteki mesajınızdan aradaki farkı 500tl gibi düşündüm ondan dolayı viper demiştim. Scroll'le ilgili sorun yaşamanız durumunda amazon ilgilenir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,318
Üyeler
184,923
Son üye
bzkşahin
Geri