🔥İndirim Razer DeathAdder V4 Pro 6799TL Oldu!

Deathadder'larla tutuşum Palm'dı. Kısa süreli Ajazz ve ardından Viper V3 Pro'ya geçişimle birlikte Claw oldu.
yıllardır palm tutuyorum ve dav kullanıyorum. simetrik mouse alsam mı diye düşünüyorum ama alışma süreci zor olur diye çekiniyorum. sizin süreç nasıl ilerledi?

Uzun yıllardır deathadder hayranıyım ve hemen her serisini kullandım. V3 ve V4'leri sırf dpi tuşu altta diye almıyorum.
Altda olması gerekiyor zaten bu fareler espor faresi yanlışıkla dpi tuşuna maçına bassan round gg

Yaklaşık 6 ay v3 pro kullandım 2 haftadırda kablolu v3 kullanıyorum v3 ile v4 arasında neredeyse fark yok prolar zaten fiyatını haketmiyor onun yerine wraithden kaliteli bir mouse almak daha mantıklı.Benim elime tam oturduğu için deathadderdan devam ediyorum.Amazon garantisi çok iyi 8000 hz olması da güzel bir artı sadece düşmeye karşı çok hassas.

yıllardır palm tutuyorum ve dav kullanıyorum. simetrik mouse alsam mı diye düşünüyorum ama alışma süreci zor olur diye çekiniyorum. sizin süreç nasıl ilerledi?
AJ159 Pro'yu elinize alınca direkt palm tutma alışkanlığınızı kaybediyorsunuz. 1 aylık kullanımın ardından palm tutamaz oldum😅
DA'dan Viper V3 pro yada benzer şekle sahip mouse'a geçerseniz zorlanacağınızı düşünmüyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-21 000703.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-21 000703.webp
    28.2 KB · Hit: 33
  • Ekran görüntüsü 2025-11-21 000721.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-21 000721.webp
    27.2 KB · Hit: 33
AJ159 Pro'yu elinize alınca direkt palm tutma alışkanlığınızı kaybediyorsunuz. 1 aylık kullanımın ardından palm tutamaz oldum😅
DA'dan Viper V3 pro yada benzer şekle sahip mouse'a geçerseniz zorlanacağınızı düşünmüyorum.
sizce dav3 hyperspeed'den zenith pro 4k veya a5 ultra geçilirse nasıl olur

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-21 001318.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-21 001318.webp
    25 KB · Hit: 16
  • Ekran görüntüsü 2025-11-21 001335.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-21 001335.webp
    23.6 KB · Hit: 16
3-4 yıldır razer mamba elite kullanıyorum ele oturma ve ergonomisini beğeniyorum ancak ağır geldiği için hafif bişeye geçmek istiyorum artık, deathadder v3-v4 pro mu yoksa viper v3 pro mu önerirsiniz

Ben kendi düşüncemi yazdım almayı düşünüyorum dedim dediğim mousenin kronik sorunları olduğunu bende biliyorum ama şans olanda var olmayanda max cf versiyonu baz modele göre daha iyi. Bir kaç youtube videosu izlemedim :)
bunu satan bildiğim bir tek wraith var oradan da sıkıntı çıkması muhtemel bir ürün almak iyice kumar olur. sıkıntı çıkarsa uğraşır durursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deathadder palm'a daha yatkın, viper claw/fingertip için ideal. Ben g502 kullanıyorum mesela öncesinde de deathadder v2, mamba 2013, v2 pro kullandım şahsen kendi düşüncem bu kasadan vazgeçmemeliydiler. v3 ve v4'ün tasarımı çok itici.
bence v2'nin shapesi mükemmeldi geçen ay v3 pro aldım bir süre kullanıp iade ettim hiç beğenmedim shapesini

Logitech G PRO X Superlight 2'den Superlight 2 dex'e geçtim pek memnun etmedi. Oyun dışında da çok kullanan biri olarak Logitech clickleri pek hoşuma gitmiyor. Razer DeathAdder V3 Proya geçtim memnunum şimdi V4 proya geçeceğim :D Razer tıklama hissiyatı ve genel konforu Logitechten sonra çok daha iyi geldi. Logitech G hub'a çok alışkın biriydim razerın uygulaması da kolay ve başarılıymış. Hatta Knight online gibi oyunlarda makrosu ciddi anlamda Logitechten daha iyi çıktı. Fiyat gayet iyi satın almayı düşünenler değerlendirebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,333
Üyeler
184,926
Son üye
Yorum
Geri