kivircix
80+
- Reaksiyon skoru
- 225
Deathadder'larla tutuşum Palm'dı. Kısa süreli Ajazz ve ardından Viper V3 Pro'ya geçişimle birlikte Claw oldu.palm mı kullanıyorsunuz
Deathadder'larla tutuşum Palm'dı. Kısa süreli Ajazz ve ardından Viper V3 Pro'ya geçişimle birlikte Claw oldu.palm mı kullanıyorsunuz
yıllardır palm tutuyorum ve dav kullanıyorum. simetrik mouse alsam mı diye düşünüyorum ama alışma süreci zor olur diye çekiniyorum. sizin süreç nasıl ilerledi?Deathadder'larla tutuşum Palm'dı. Kısa süreli Ajazz ve ardından Viper V3 Pro'ya geçişimle birlikte Claw oldu.
Altda olması gerekiyor zaten bu fareler espor faresi yanlışıkla dpi tuşuna maçına bassan round ggUzun yıllardır deathadder hayranıyım ve hemen her serisini kullandım. V3 ve V4'leri sırf dpi tuşu altta diye almıyorum.
AJ159 Pro'yu elinize alınca direkt palm tutma alışkanlığınızı kaybediyorsunuz. 1 aylık kullanımın ardından palm tutamaz oldumyıllardır palm tutuyorum ve dav kullanıyorum. simetrik mouse alsam mı diye düşünüyorum ama alışma süreci zor olur diye çekiniyorum. sizin süreç nasıl ilerledi?
sizce dav3 hyperspeed'den zenith pro 4k veya a5 ultra geçilirse nasıl olurAJ159 Pro'yu elinize alınca direkt palm tutma alışkanlığınızı kaybediyorsunuz. 1 aylık kullanımın ardından palm tutamaz oldum
DA'dan Viper V3 pro yada benzer şekle sahip mouse'a geçerseniz zorlanacağınızı düşünmüyorum.
Şeklen tutuş alışkanlığınızı değiştirecek kadar büyük farkları yok. Gramaj olarak da farksızlar. Geçmek mantıklı değil bence.sizce dav3 hyperspeed'den zenith pro 4k veya a5 ultra geçilirse nasıl olur
İndirim güzelde bence v3 pro alınması daha mantıklı
1999 yılından beri bilgisayar kullanıyorum daha yanlışlıkla dpi tuşuna basmadımAltda olması gerekiyor zaten bu fareler espor faresi yanlışıkla dpi tuşuna maçına bassan round gg
bunu satan bildiğim bir tek wraith var oradan da sıkıntı çıkması muhtemel bir ürün almak iyice kumar olur. sıkıntı çıkarsa uğraşır durursunBen kendi düşüncemi yazdım almayı düşünüyorum dedim dediğim mousenin kronik sorunları olduğunu bende biliyorum ama şans olanda var olmayanda max cf versiyonu baz modele göre daha iyi. Bir kaç youtube videosu izlemedim![]()
bence v2'nin shapesi mükemmeldi geçen ay v3 pro aldım bir süre kullanıp iade ettim hiç beğenmedim shapesiniDeathadder palm'a daha yatkın, viper claw/fingertip için ideal. Ben g502 kullanıyorum mesela öncesinde de deathadder v2, mamba 2013, v2 pro kullandım şahsen kendi düşüncem bu kasadan vazgeçmemeliydiler. v3 ve v4'ün tasarımı çok itici.