Razer deathAdder vs SteelSeries Rival 3

Razer deathAdder vs SteelSeries Rival 3

• Oy kullanan toplam üye
    15

The" L

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Arkadaşlar hangisi. Fortnite cs gibi oyunlar oynuyorum. Benim aklımda logitech g 102 var

dostum aklında g 102 varsa neden seçeneklere yukardakileri yazdın :D

deathAdder
bence.

dostum aklında g 102 varsa neden seçeneklere yukardakileri yazdın :D
yok kullandığim ve bildiğim bir mouse için dedim ve bunlar daha iyi mouse olduğu için dedim . Aralarında 80 TL gibi bir fark var. :D

Orijinal DeathAdder'dan bahsediyorsan o mouse'taki sensör 10 yıllık Avago sensör. Tam modelini yaz bana, normal DeathAdder olması imkânsız.
Kimse de çıkıp dememiş "Hangi DeathAdder?" diye.

dostum ben razer deathadder 3500 kullanıyorum memnunum fps oyuncularında filan gayet iyi ama steelseries de kullandım ikisi de çok iyi marka
ikisini de alabilirsin

Orijinal DeathAdder'dan bahsediyorsan o mouse'taki sensör 10 yıllık Avago sensör. Tam modelini yaz bana, normal DeathAdder olması imkânsız.
Kimse de çıkıp dememiş "Hangi DeathAdder?" diye.
hangi mousla kıyasladığımı gördüysen anlamış olmalısın düz deathadder deathadder elite değil 200 250 gibi bir fiyatı olan.

Alınmaz.Eski model.Zaten ürünün fotoğrafları bile yanıltıcı 2 ve 3. fotoğraflara deathadder elite koymuşlar.
site sıkıntı değil ben sadece hangi mouse olduğunu belirtmek istedim. Peki siz ne önerebilirsiniz 400 500 civarı bütçem var kulaklık+mouse ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,571
Üyeler
188,279
Son üye
mert duzgor
Geri