Rival 3 daha iyi sensörü var deathadder daha kötüArkadaşlar hangisi. Fortnite cs gibi oyunlar oynuyorum. Benim aklımda logitech g 102 var
hangi mousla kıyasladığımı gördüysen anlamış olmalısın düz deathadder deathadder elite değil 200 250 gibi bir fiyatı olan.Orijinal DeathAdder'dan bahsediyorsan o mouse'taki sensör 10 yıllık Avago sensör. Tam modelini yaz bana, normal DeathAdder olması imkânsız.
Kimse de çıkıp dememiş "Hangi DeathAdder?" diye.
Bir sürü deathadder var.hangi mousla kıyasladığımı gördüysen anlamış olmalısın düz deathadder deathadder elite değil 200 250 gibi bir fiyatı olan.
Bir sürü deathadder var.
Alınmaz.Eski model.Zaten ürünün fotoğrafları bile yanıltıcı 2 ve 3. fotoğraflara deathadder elite koymuşlar.![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
site sıkıntı değil ben sadece hangi mouse olduğunu belirtmek istedim. Peki siz ne önerebilirsiniz 400 500 civarı bütçem var kulaklık+mouse ?Alınmaz.Eski model.Zaten ürünün fotoğrafları bile yanıltıcı 2 ve 3. fotoğraflara deathadder elite koymuşlar.