🔥İndirim Razer Enki X Oyuncu Koltuğu 10.999 TL

shaco27

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,798
diğer konu bunu almak dağa mantıklı geldi.

Son düzenleme:
İyi midir, kullanan var mı?
bence fena değilde boy olarak bakmak lazım birde yorumları incele ona göre al. örnek genel olarak iyi yorumları
benim havktan konforludur o kesin :D gtüm belim yer tutmuyor.
1749717686812.webp

1749717605385.webp

1749717573227.webp

Son düzenleme:
Valla ben hawk ı 3K ya almıştım o zamanlar bu koltuk 7-8K ydı. Şuan fark iyice kapanmış.

Hawk da iyidir ama 😀
hawk terleme yok ama konforu beni gibiyor dükkanda oturduğum ince dönen koltuklar dağa rahat geliyor zamanla pirket gibi oldu :D
ama sağlam ve gıcırtı 0 2022 rahmetli ablam ve kız kardeşım doğum günü hediyesi aldı ömür boyu satmak yok götüm nasır olsada yeri bambaşka.
manevi değeri altın gibi.
bu yüzden tek değişimiycek parça bu sistemde gerisi yansada tırt bana.
hp omen ve razer koltukları iyi senin dediğin gibi fark kapandı.

hawk terleme yok ama konforu beni gibiyor dükkanda oturduğum ince dönen koltuklar dağa rahat geliyor zamanla pirket gibi oldu :D
ama sağlam ve gıcırtı 0 2022 rahmetli ablam ve kız kardeşım doğum günü hediyesi aldı ömür boyu satmak yok götüm nasır olsada yeri bambaşka.
Ben de de xdrive var arkamı agritiyor

Hawkta bu şikayeti çok görüyorum oturma yerindeki sünger çok ince ve yoğunluğu az diyorlar

Başın sağ olsun kardeşim

Başın sağolsun kardeşim. İyi günlerde kullan.

Bende 2022-2023 zamanları almıştım. Götürüyor bir şekilde kerata.

Hawkta bu şikayeti çok görüyorum oturma yerindeki sünger çok ince ve yoğunluğu az diyorlar
malasef bu var ama modifiye etmeye musait ürün el koyduğum yerler sert alıp değişebilir yastık almam lazım yıllardır almadım hep arkaya gidiyor çare var diyorlar boş yine tekrarlıyor.
Başın sağ olsun kardeşim
teşşekür ederim.
Başın sağolsun kardeşim. İyi günlerde kullan.

Bende 2022-2023 zamanları almıştım. Götürüyor bir şekilde kerata.
çok saol aynen malzemesı çoğundan sağlam bence xdriver o bu hepsi gıcırtıyor bunda bikere bile yağlamadım tık yok ama konfor için.
bu tarz ürünleri denemenizde fayda var 2 kere birinlerine aldım çok rahat koltuk içinde olabilir yani sırt yastık hepsi mevcut nette.
el koyma yerlerini değişebilirsiniz. veya onun çözümüde.
şu tarz ürünler harika oluyor.
Kolçak Dirsek Minderi.
ortopedik oturma minderi.
sırt desteği memory foam.
ihtiyacıza göre alın derim iyi model markaya dikkat edinki uzun zaman götürsün.
1749719228328.webp

1749718879529.webp
1749718802189.webp

Son düzenleme:
malasef bu var ama modifiye etmeye musait ürün el koyduğum yerler sert alıp değişebilir yastık almam lazım yıllardır almadım hep arkaya gidiyor çare var diyorlar boş yine tekrarlıyor.

teşşekür ederim.

çok saol aynen malzemesı çoğundan sağlam bence xdriver o bu hepsi gıcırtıyor bunda bikere bile yağlamadım tık yok ama konfor için.
bu tarz ürünleri denemenizde fayda var 2 kere birinlerine aldım çok rahat koltuk içinde olabilir yani sırt yastık hepsi mevcut nette.
el koyma yerlerini değişebilirsiniz. veya onun çözümüde.
şu tarz ürünler harika oluyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fotoğraftan ziyade link atma şansın var mıdır hocam?

Fotoğraftan ziyade link atma şansın var mıdır hocam?
temudan bakmanı tavsiye ederim 3 parça aldınmı uyguna gelebilir. ve bir çok model mevcut.

bunu istediğine göre seçmelisin ama pahalı biraz burda başka satıcılara bak baya uygun modeller var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,115
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri