🔥İndirim Razer Essential Duo Bundle (Kaira X + Xbox şarj standı)

rdhn22

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
117
İnternetten okuduğum kadarıyla paketin içerisinde şarj edilebilir piller de mevcut. İki ürüne de ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.

@Cicikuşs satın almış, içerisinde pil de geliyor. bilgi için teşekkürler https://forum.donanimarsivi.com/kon...aira-x-xbox-sarj-standi.1139967/post-10241300

Son düzenleme:
İnternetten okuduğum kadarıyla paketin içerisinde şarj edilebilir piller de mevcut. İki ürüne de ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.

la gamepad dahil sandim .d bisey yaramaz

Fiyat gayet iyi

Xbox, PS5 gibi ürünler için kablosuz kulaklık olmazsa olmaz maalesef. Ne olursa olsun koltuğu yere sabitle, xbox'ı masaya sabitle, milim oynatamıyor ol ama gene de kablosuzsuz olmaz :D

Xbox, PS5 gibi ürünler için kablosuz kulaklık olmazsa olmaz maalesef. Ne olursa olsun koltuğu yere sabitle, xbox'ı masaya sabitle, milim oynatamıyor ol ama gene de kablosuzsuz olmaz :D
Pc'de de çalışıyor, 3,5mm jak girişli çoğu cihazda çalıştığı gibi. Hatta ben sadece pc senaryosunu düşünerek paylaştım, hem kulaklık hem docku.

Pc'de de çalışıyor, 3,5mm jak girişli çoğu cihazda çalıştığı gibi. Hatta ben sadece pc senaryosunu düşünerek paylaştım, hem kulaklık hem docku.
Ben hiç öyle düşünmedim o yüzden öyle bir yorum yaptım. PC için + xbox kolu kullanan biri için çok iyi indirim gözüküyor.

Ben yıllardır kablolu kulaklıkla kullanıyorum.
Kulaklığı kumandaya takıyorum, gayet memnunum :)

Geri