Razer Freyja - Sensa HD

İnsanlar neye para harcayacağını şaşırdı gerçekten 10.000TL'ye koltuk minderi...

3 güne sıkılıp atılacak ürün

İnsanlar neye para harcayacağını şaşırdı gerçekten 10.000TL'ye koltuk minderi...
Şaşırılacak bir şey değil. Oyun oynarken farklı bir deneyim yaşamak isteyenler için üretilmiş. Koltuk minderi olarak basitleştirmek saçma. Vr gözlükler ve direksiyon setleri de saçma o zaman. Arzı az olduğundan bu kadar pahalı, yoksa oldukça yaratıcı bir ürün.

Şaşırılacak bir şey değil. Oyun oynarken farklı bir deneyim yaşamak isteyenler için üretilmiş. Koltuk minderi olarak basitleştirmek saçma. Vr gözlükler ve direksiyon setleri de saçma o zaman. Arzı az olduğundan bu kadar pahalı, yoksa oldukça yaratıcı bir ürün.
hee bu gamepad gibi titriyor mu

Gayet saçma bir ürün. Ne hissiyat verebilir ki herhangi bir oyunda. Hiçbir deneyim yaşatmayacağınca eminim. Vr gözlük ve direksiyon setleri ile bunu aynı kefeye koymak olmaz o ürünler tamamen farklı. Yarış simülasyonlarındaki pistonlu kokpitler mesela sana tam bir deneyim sunarken bu ürün en fazla titrer

Götümü titretecek bir şeye bu kadar para vermem. Ahmet gardaşım diye dalga geçerler

Gayet saçma bir ürün. Ne hissiyat verebilir ki herhangi bir oyunda. Hiçbir deneyim yaşatmayacağınca eminim. Vr gözlük ve direksiyon setleri ile bunu aynı kefeye koymak olmaz o ürünler tamamen farklı. Yarış simülasyonlarındaki pistonlu kokpitler mesela sana tam bir deneyim sunarken bu ürün en fazla titrer
Gamepadlerde butonun sertleşmesi, titremesi ne işe yarıyorsa o da bu işe yarıyor. Mesela sağdan bir darbe yediğinde sana uyarı veriyor. Ya da stamina bittiğinde bacaklara uyarı veriyor.( Tüm özellikleri bilmiyorum) Bunun daha ileri seviyesi oyunu oynarken ortamdaki kokuları üretip oyuncuya veren sistemler. Bu tür özellikler oyuncuya gerçeklik hissiyatını sağlamak amacıyla yapılıyor. Direksiyon ve vr'ın yaptığı gibi. Bu ürünler talebin az olması sebebiyle pahalılar. Sonuç olarak saçma değil, fakir olduğumuz için saçma geliyor bize.

Paran olsa alırdım.
Stardew destekliyorsa hele, at binme efekti de verse, deme keyfime.

Gamepadlerde butonun sertleşmesi, titremesi ne işe yarıyorsa o da bu işe yarıyor. Mesela sağdan bir darbe yediğinde sana uyarı veriyor. Ya da stamina bittiğinde bacaklara uyarı veriyor.( Tüm özellikleri bilmiyorum) Bunun daha ileri seviyesi oyunu oynarken ortamdaki kokuları üretip oyuncuya veren sistemler. Bu tür özellikler oyuncuya gerçeklik hissiyatını sağlamak amacıyla yapılıyor. Direksiyon ve vr'ın yaptığı gibi. Bu ürünler talebin az olması sebebiyle pahalılar. Sonuç olarak saçma değil, fakir olduğumuz için saçma geliyor bize.
Konunun fakirlikle zenginlikle alakası yok ürünü saçma oluşuyla alakası var. Dediğiniz hissiyatı verme amacıyla üretilmiş olabilir ama bence bunu karşılayacağını kesinlikle düşünmüyorum. Gamepad de olan titreşim direk elinize geldiği için size daha iyi bir hissiyat verebilir ama bu ürünün oyunda oynadığınız herhangi bir olayı size gerçekçi olarak verebileceğini ben düşünmüyorum. Stamina bitince seni sarıp üzerine karabasan gibi çöküp yorgun hissettirmeyecekse ayakları titreşim vermesinin bir anlamı yok. Sonuç olarak bu ürün saçma sapan bir ürün ve bu parayı hak etmiyor siz fakirlikten veremiyor olabilirsiniz ama bazı insanlar zeki olduğu için vermiyor

Düşünce olarak güzel olabilir ama başarılı olması için firmaların buna özel optimize etmesi lazım ama baktığım kadarıyla böyle bir durum yok, yani oyun konusunda çok az desteği olan bir ürün. Ki başarılı olsa bile tek olayı titreşim olduğu için bir zaman sonra rahatsız hissettirir. Bu ürün max bir kaç saat deneyip sonsuza dek köşeye atacağın bir ürün gibi bir şey. Tıpkı ortama göre koku veren saçma aletler gibi. Gelecek için büyük bir referans olabilir belki gelecekteki oyunlar bu tip ürünlerde şekillenebilir ama oyun sektöründe henüz o konumda olduğumuzu sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,746
Üyeler
184,826
Son üye
mtn1543
Geri