Neler Yeni

🔥İndirim Razer Iskur V2 Oyuncu Koltuğu 19.499TL

EsdeathSama

80+ Bronze

Normal fiyatı 26-27bin civarı olan çok premium bir koltuktur kendisi. Mediamarktta deneme fırsatı buldum ve hayran kaldım. Bel desteğinin ayarlanabilir olması çok çok iyi bir rahatlık sunuyor. Parası olanlara hayırlı olsun :)

1736760915863.png

mcm33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Baris Emre
Masaj yapıyorsa, bu fiyata alınır. Yapmıyorsa kelepir rampageden devam😁

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Benim xdrive akdenize benziyor ama fiyat 3 katı

EsdeathSama

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gereksiz marka olması harici birşeyi olmayan koltuk 8k olsa bile alınmaz deri koltuk net bir şekilde pişmanlıktır :D taş gibi hawk-xdrive'lar varken 19k değmeyecek bir ürün yapmışlar resmen
500tl farkla kumaşı var hocam, gerçekten kaliteli bir koltuk öyle deyip geçmemek lazım. Bende hawk future kullanıyorum ama net olarak aradaki 2 kat fiyat farkına değeceğini söyleyebilirim.

hamburkus

80+
500tl farkla kumaşı var hocam, gerçekten kaliteli bir koltuk öyle deyip geçmemek lazım. Bende hawk future kullanıyorum ama net olarak aradaki 2 kat fiyat farkına değeceğini söyleyebilirim.
Valla hocam öyledir de bi farkı yok masaj filan yapsa belki de düz sade bir işlevi olmayan koltuğa 20k bayılmaz saçma onun yerine ekstra ekletip xdrive'dan ayak uzatmalı vs koltuk alınır kendi düşüncem

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Oğuz Ünlüerler
Hocam pahalı diye fırsat paylaşılmasını uygun bulmayan bir kesim var bu sitede. Ama yapılan paylaşım bir kişinin işine yarasa faydalıdır. Ben kendim bu fırsatı değerlendiremeyeceğim ama yaptığınız paylaşım için teşekkür ediyorum umarım faydalı olur bir kişiye bile olsa harika.

EsdeathSama

80+ Bronze
Hocam pahalı diye fırsat paylaşılmasını uygun bulmayan bir kesim var bu sitede. Ama yapılan paylaşım bir kişinin işine yarasa faydalıdır. Ben kendim bu fırsatı değerlendiremeyeceğim ama yaptığınız paylaşım için teşekkür ediyorum umarım faydalı olur bir kişiye bile olsa harika.
Sağolun hocam, haklısınız 10 kişiden 9u böyle bir ürüne bu kadar para vermez veya verebilse bile tercih etmeyebilir ama 1 kişinin bile işine yaradıysa ne güzel.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,660
İsim
Oğuz
Gereksiz marka olması harici birşeyi olmayan koltuk 8k olsa bile alınmaz deri koltuk net bir şekilde pişmanlıktır :D taş gibi hawk-xdrive'lar varken 19k değmeyecek bir ürün yapmışlar resmen
Hawk ve xDrive bunun yanında çocuk koltuğu gibi kalıyor ama doğru fiyatına değmez.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Premium koltuk kullanmayanlar konuşmuş. O koltuktan sonra sizin koltuk sandığınız şey koltuk değil gibi gelince anlarsınız kaliteyi.

ahmi16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Ahmet

F/P olarak bu daha iyi bir tercih olur. Zamanında çok uyguna 4d olan modelini aldım taş gibi koltuk. İşyeri için 2. koltuk bakıyorum 4d modelin fiyatı aşırı yükseldiği için yüksek ihtimalle bunu alırım. Yerli markalar ürünlerinin arkasında durmuyor ve görselle asıl ürünler arasında dağlar kadar fark var. 4d olanın kolçağındaki mekanizma bile başlı başına kalite abidesi. Bu koltuk yerine tercih edilebilecek tek marka Dxracer olabilir.

Top Bottom