Oyun için yani sadece ses kasmak için kullanılacaksa Cloud 2,Soru başlıkta arkadaşlar
öyle bir şey yok hocam direk razer synapse den açıp kullanıyorsunuzBenimde inanılmaz hoşuma gidiyor mikrofonu olsun tasarımı olsun ses kalitesi olsun ama bazı yerlerde THX kullanmak için para ödeyeceğimiz yazıyor ?
Amacın oyun ve fena ses kasmaksa cloud 2 öneririm.
Zaten yaptım açıklamayıOyun için yani sadece ses kasmak için kullanılacaksa Cloud 2,
Ama oyunda oynarım ,müzikte dinlerim dersen thx de avantajıyla te alabilirsin.
Bizzat cloud 2 kullanıcısı olduğum için bende yorum yapmak istedim.Zaten yaptım açıklamayı![]()
Oyun ve müzik karışık gece gündüz oyun oynamayacağım THX zaten 7.1 in üst sürümü gibi değilmi yani daha iyi değilmi neden cloud 2 açıklarmısınız bağışlayın cahilliğimiAmacın oyun ve fena ses kasmaksa cloud 2 öneririm.
Şuan cloud2 ile müzik dinliyorum basslar epey kuvvetli ben bass delisi birisiyim beni tatmin ediyor.Oyun ve müzik karışık gece gündüz oyun oynamayacağım THX zaten 7.1 in üst sürümü gibi değilmi yani daha iyi değilmi neden cloud 2 açıklarmısınız bağışlayın cahilliğimi![]()
Hocam Kraken' in müzik bazında iyi bir kulaklık olduğunu okumuştum. THX için para ödemeyeceksiniz hocam yok.Oyun ve müzik karışık gece gündüz oyun oynamayacağım THX zaten 7.1 in üst sürümü gibi değilmi yani daha iyi değilmi neden cloud 2 açıklarmısınız bağışlayın cahilliğimi![]()
Ben de cloud 2 kullanıcısıyımBizzat cloud 2 kullanıcısı olduğum için bende yorum yapmak istedim.
Ozaman ben takip etmek seniBen de cloud 2 kullanıcısıyım![]()