Neler Yeni

Yardım Razer Kraken TE vs Fury X

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Türkiye'de yaşıyoruz maalesef, tabi son karar sizin ancak ben değeceğini düşünüyorum. Ha normalde vermemiz gereken en fazla 300TL bu kulaklıklar için, orası ayrı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz kullanırken bir işe yaramaz ki uygulama, çalışmaz bile. Kabloluda olabilir.
Kablosuzda yine güçlü. Ses şiddeti de yüksekti.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
@perf95,
Aralarında aman bir fark yok. T.E ses kasmada bir tık daha iyi diyebiliriz, diğer yönlerden küçük farklarla Fury X daha iyi diyebiliriz. İkisine de alışmanız birkaç saat sürer, fark hissetmezsiniz. "Şu ana kadar hep kablolu kullandım, sorun oluşturmuyor. Kaliteli bir marka, daha güvenilir hissettiren bir ürün ve daha iyi yazılım isterim." diyorsanız T.E. "Zaten kafamda duracak, markaya da pek takılmam benim için görüntüden, konfordan çok performans ön planda. Ha bir de kablosuz rahatlığını denemek isterim." diyorsanız Fury X.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kendim de kullandım zaten Fury X ben de beğenmedim, fiyatına göre iyi ama abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Blackshark V2 gelsin bakalım o nasıl.
Arada çok TL var ama :ROFLMAO: Blackshark v2 çok pahalı ya :d

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

real1ty

80+ Bronze
Müzik performansı fiyatına göre fena değil ama ben ses ayrımını sevmedim. Muhtemelen sen fark etmezsin bile, iyi diyebilirim yani fiyatına göre. Filmde denemedim.
Razer kraken te'nin pedlerinde soğutma jeli varmış. Ona yöneleceğim sanırım

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Fury x müzik film performansı nasıl? Pedleri terletti mi?
Müzik performansı son derece iyi, tabii ki bir müzik kulaklığı kadar değil. Ayrımları, ses doğruluğu onlar kadar başarılı değil fakat oyuncu kulaklıkları arasında son derece iyi. Bu yaz aylarında da deri pedi olan her kulaklık terletir. Detaylı incelememe bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,186
Üyeler
163,796
Son üye
berqmoon
Top Bottom