Neler Yeni

Razer Kulaklıkları Hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Arkadaşlar Cloud 2 kulaklığım bozuldu. Yerine kaliteli bir kulaklık almak istiyorum. Bazı kaliteli kulaklıklardan tam verim alabilmek için anakarttaki ses kartının iyi olması gerekiyormuş. Benimki iyi değil Anakartım B450M-K.

Razer kulaklıklarını düşünüyorum ama Razer Kraken Tournament Edition var, Razer Kraken V2 Tournament Edition var. Farkı neler? Hangisi daha iyi? Sonra BlackShark modelleri var. Bunlarda anakarttaki ses kartı önemli mi? Artık biri açıklasın. Razer Krakenn Tournament THX var. Yahu niye böyle yok v2, yok thx, yok düz bu nedir ya? Hangisini almam daha iyi? Rekabetçi FPS oyunu için.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Benim tavsiyem Asus Rog Strix Fusion al

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar Cloud 2 kulaklığım bozuldu. Yerine kaliteli bir kulaklık almak istiyorum. Bazı kaliteli kulaklıklardan tam verim alabilmek için anakarttaki ses kartının iyi olması gerekiyormuş. Benimki iyi değil Anakartım B450M-K.

Razer kulaklıklarını düşünüyorum ama Razer Kraken Tournament Edition var, Razer Kraken V2 Tournament Edition var. Farkı neler? Hangisi daha iyi? Sonra BlackShark modelleri var. Bunlarda anakarttaki ses kartı önemli mi? Artık biri açıklasın. Razer Krakenn Tournament THX var. Yahu niye böyle yok v2, yok thx, yok düz bu nedir ya? Hangisini almam daha iyi? Rekabetçi FPS oyunu için.
Hala alabileceğin en iyilerinden biri yine aynısını al kraken v2 zaten daha kötü teyi de bu aralar önermiyoruz, önermiyorlar.
Ses kartlı bir şey almalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hala alabileceğin en iyilerinden biri yine aynısını al kraken v2 zaten daha kötü teyi de bu aralar önermiyoruz, önermiyorlar.
Ses kartlı bir şey almalısın.
v2 kötü olan diyorsunuz yani. TE iyi ama bu aralar niye önermiyorlar? Blackshark'a ne diyorsunuz? Bunların hangilerinde ses kartı geliyor?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
v2 kötü olan diyorsunuz yani. TE iyi ama bu aralar niye önermiyorlar? Blackshark'a ne diyorsunuz? Bunların hangilerinde ses kartı geliyor?
Hiçbirisi alınmaz diyorum.
Tenin yazılımsal sorunları var.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Az koy bunu al wireless da önerebilirim istersen.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berkecan Ergin
bütçe var ise cloud mix al bence
Bende furyx var 550 ye satarsam alıcam cloud mix.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Az koy bunu al wireless da önerebilirim istersen.

Bu Cloud 2 den daha mı iyi? Çok fark var mıdır? Logitech G Pro X mi iyi bu Alpha S mi?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Alpha s tercih ederdim.
Hocam Logitech gibi bir marka varken, HyperX tercih edilmez bence. İkisininde ürünlerinde sorun yaşayıp destek ekiplerini biliyorum. Logitech çok daha kaliteli bu konuda. Alpha S harici ne önerirsiniz? Wireless ürün almak istemiyorum çünkü masada kullanacağım sadece. Airpods var müzik dinlemek için zaten.

Top Bottom