RAZER MOUSE ALINIR MI

kanka süperlight 2 kalitesinde mouse mu bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kararsız kaldım ya scyrox v8 mu a7 ultramı aj159 lar nasıl bılıyormusunuz
Bende aj159 apex var. Mouse olarak fena değil ama malzeme kalitesi kötü, çok el terletiyor ayrıca clickleri de berbat. Zamanında 800’e alıp üstüne para iadesi almasam depresyona sokardı heralde.

Scyrox da güzel mouse ama kullandıkları encoder(orta teker) toz geçirmez ve dayanıklı değil tabi sorun çıkmayabilir ama çıkanlar gördüm. A7ultra superlight 2 cloneu hem de daha ucuz. Aj159lar direkt leş gibi sorduğun diğer ürünlere nazaran hiç stabil değil ve parasını şuan haketmiyor. 1k üstü vermem o seriye.
A7 ULTRA MAVİ OLMAYAYDI SADECE İYİYDİ YA SİYAH BAKIYORUM DA SCYROX ALICAM BUYUK IHTIMAL SİYAH OLDUĞU İÇİN

A7 ULTRA MAVİ OLMAYAYDI SADECE İYİYDİ YA SİYAH BAKIYORUM DA SCYROX ALICAM BUYUK IHTIMAL SİYAH OLDUĞU İÇİN
A5 ultra da bakabilirsin. 3395 ve 3950 arasındaki farkı anlamazsın.

Razerin 20 mouseunu kullanmışımdır para israfı maalesef. 5-6ay sonra orta tekerim bozuldu diye konu açma. Bütçen ne?

Kullanımla alakalı. Razer Deathadder'ın ilk modelini 7 sene kullandım.

al geç

Kullanımla alakalı. Razer Deathadder'ın ilk modelini 7 sene kullandım.
Kullanımla alakalı değil, sadece dav3 proda 1senede 3 ürün değişimi yaptım geçen sene. Keza çevremde 4kere mouseu değişime gönderen arkadaşım bile var.

Kullanımla alakalı değil, sadece dav3 proda 1senede 3 ürün değişimi yaptım geçen sene. Keza çevremde 4kere mouseu değişime gönderen arkadaşım bile var.

Eeee benim ki neden bozulmadı o zaman hiç? Sürekli tekerlek ile zıplardım mesela. Hiç boş kalmazdı o tekerlek.

A7 ULTRA MAVİ
A5 ULTRA SİYAH
L7 ULTRA SİYAH
kanka 3 ü arasında kaldım mavi olmasına takılmadan alssammı a7 i

Eeee benim ki neden bozulmadı o zaman hiç? Sürekli tekerlek ile zıplardım mesela. Hiç boş kalmazdı o tekerlek.
İşte kronik demek sorunun çok yüksek olması demek sizdeki kopya kusursuz diye ürün kusurlu olmuyor veya bendeki kusurlu diye. Reddite sadece razer scroll issue yazarsanız görürsünüz. Keza içerikten az uz anlıyorsanız kullandıkları encoderin ne kadar leş olduğunu ve bu sorunun normal olduğunu görürsünüz. Butik ve rakip ürünler çıkmadan önce yıllarca razer kullandım dav3 proyu da sevmeme rağmen 3. değişimden sonra para iadesi alarak superlight2ye geçtim. Deathadder essential modelini de zamanında bizzat ben ve 3 arkadaşım kullandık hepimizde orta teker sorunu oluştu, ben ekipmanlarımı sürekli temiz tutarım hatta uzun da kullanmam elimde fazla ürün olduğundan değiştire değiştire kullanırım ona rağmen öyle yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A7 ULTRA MAVİ
A5 ULTRA SİYAH
L7 ULTRA SİYAH
kanka 3 ü arasında kaldım mavi olmasına takılmadan alssammı a7 i
Maviye ön yargılı olma aşşırı hoş duruyor
1762078720194.webp

3 ürün de çok iyi bütçene göre alabilirsin ama l7 tarafına gelirsem hafif mouselara çok alışkın değilsen aimini kas hafızanı uzun süre mahvedicek. ben 60g mousetan 37g mousea geçtiğimde bile çok zor kontrol etmiştim mouseu uzun süre alışamadım. Normal kullanıcı için a7-a5ultra tertemiz, superlight cloneu olduğu için shape konusunda sıkıntı yaşamazsın. Şarj konusu da baya iyi gidiyor. A7-A5 daha safe bir seçenek.
1762078875211.webp

a7-a5-superlight2 tamamen aynı boy ve shapede ama l7 proyu gördüğün gibi neredeyse hacim olarak yarıları kadar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,112
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri