ARKADAŞLAR RAZER ORNATO V3X ALDIM BİR KAÇ GÜN ÖNCE HEPSİBURADA DAN CS2 YE GİRDİM W A BASIYORUM H İLE SİLAH DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM W A H BASIYORUM ALGILAMIYOR H TUŞUNU AMA W D H YAPIYORUM ALGILIYOR BENİM KLAVYEDE Mİ SORUN VAR
KLAVYEDE KRONIK SORUN oldugunu duymuştum acaba sorunu bumu kullanıcı yorumlarını incelemek lazımARKADAŞLAR RAZER ORNATO V3X ALDIM BİR KAÇ GÜN ÖNCE HEPSİBURADA DAN CS2 YE GİRDİM W A BASIYORUM H İLE SİLAH DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM W A H BASIYORUM ALGILAMIYOR H TUŞUNU AMA W D H YAPIYORUM ALGILIYOR BENİM KLAVYEDE Mİ SORUN VAR
hocam iade edebilir miyim hepsiburada dan aldımkeşke almasaydınız o dandik klavyeyi rampage bile daha kaliteli
deneyin iade edinhocam iade edebilir miyim hepsiburada dan aldım
hocam bunun yerine asus k1 alsam nasıl olur sizcedeneyin iade edin
hocam o ne oluyorAnti ghostingi yoktur muhtemelen
Birden fazla tuşa basınca aktive etmiyorhocam bunun yerine asus k1 alsam nasıl olur sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam o ne oluyor
hocam bazı kombinasyonlar yaptım windowsun sitesinde bazen 3 tuşa aynı anda basıyor bazen 2 tuşa basıyor ama 4 tuşu geçmiyorBirden fazla tuşa basınca aktive etmiyor
anti ghosting yokta 3 tuşta bazılarında algılıyor bazılarında algılamıyor diyor farklı bir sorun benceBirden fazla tuşa basınca aktive etmiyor
Sınırı odurhocam bazı kombinasyonlar yaptım windowsun sitesinde bazen 3 tuşa aynı anda basıyor bazen 2 tuşa basıyor ama 4 tuşu geçmiyor
4 taneye basınca algılamıyormuş dandik switchli klavyede bile yokturanti ghosting yokta 3 tuşta bazılarında algılıyor bazılarında algılamıyor diyor farklı bir sorun bence
hocam sorun benim klavyede mi acaba yoksa klavyenin genelinde mi böyle bir sorun var acabaanti ghosting yokta 3 tuşta bazılarında algılıyor bazılarında algılamıyor diyor farklı bir sorun bence
anti ghositing yok o klavyede sorunlu değil klavye bendede vardı gene böyleydi iade ettimSınırı odur
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 taneye basınca algılamıyormuş dandik switchli klavyede bile yoktur