Neler Yeni

Yardım RAZER ORNATO V3X SORUN

jehav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
murat
ARKADAŞLAR RAZER ORNATO V3X ALDIM BİR KAÇ GÜN ÖNCE HEPSİBURADA DAN CS2 YE GİRDİM W A BASIYORUM H İLE SİLAH DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM W A H BASIYORUM ALGILAMIYOR H TUŞUNU AMA W D H YAPIYORUM ALGILIYOR BENİM KLAVYEDE Mİ SORUN VAR

ARKADAŞLAR RAZER ORNATO V3X ALDIM BİR KAÇ GÜN ÖNCE HEPSİBURADA DAN CS2 YE GİRDİM W A BASIYORUM H İLE SİLAH DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM W A H BASIYORUM ALGILAMIYOR H TUŞUNU AMA W D H YAPIYORUM ALGILIYOR BENİM KLAVYEDE Mİ SORUN VAR
KLAVYEDE KRONIK SORUN oldugunu duymuştum acaba sorunu bumu kullanıcı yorumlarını incelemek lazım

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Musa Topçu
keşke almasaydınız o dandik klavyeyi rampage bile daha kaliteli

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Musa Topçu

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Musa Topçu

GPiro

80+ Platinum
hocam bazı kombinasyonlar yaptım windowsun sitesinde bazen 3 tuşa aynı anda basıyor bazen 2 tuşa basıyor ama 4 tuşu geçmiyor
Sınırı odur
Mesaj otomatik birleştirildi:

anti ghosting yokta 3 tuşta bazılarında algılıyor bazılarında algılamıyor diyor farklı bir sorun bence
4 taneye basınca algılamıyormuş dandik switchli klavyede bile yoktur

jehav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
murat
anti ghosting yokta 3 tuşta bazılarında algılıyor bazılarında algılamıyor diyor farklı bir sorun bence
hocam sorun benim klavyede mi acaba yoksa klavyenin genelinde mi böyle bir sorun var acaba

Kaanwqade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kaan
Sınırı odur
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 taneye basınca algılamıyormuş dandik switchli klavyede bile yoktur
anti ghositing yok o klavyede sorunlu değil klavye bendede vardı gene böyleydi iade ettim

Top Bottom