🔥İndirim Razer Seiren V3 Chroma pembiş mikrofon 3.500 tl

shaco27

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,808
pembe beni bozmaz razer olsun benim olsun diyenler için fena fiyat değil.
pembe beni bozdu sizi bozmasın :D

Hocam konudan bağımsız, monitörünüzden memnun musunuz :D Bende 2-3 haftadır 27" modelinin indirime girmesini bekliyorum da :) Aynı paneli kullanıyorlardır herhalde sadece 4K + 32" farkı var galiba.

Hocam konudan bağımsız, monitörünüzden memnun musunuz :D Bende 2-3 haftadır 27" modelinin indirime girmesini bekliyorum da :)
sevişicek kadar mükemmel gözlerin bayram ediyor millet karı kız kesiyor ben gözlerime monitoru film izliyerek oyun oynayarak doruğa çıkarıyorum :D
günde en az 30 dakka yanında oturup 1 tur da olsa oyun oynuyorum hayattan çok sıkılan insanım keyif veriyor yani bunca para verdim oynamasam ayıp diyorum :D bir fırt şart günlük

sevişicek kadar mükemmel gözlerin bayram ediyor millet karı kız kesiyor ben gözlerime monitoru film izliyerek oyun oynayarak doruğa çıkarıyorum :D
günde en az 30 dakka yanında oturup 1 tur da olsa oyun oynuyorum hayattan çok sıkılan insanım keyif veriyor yani bunca para verdim oynamasam ayıp diyorum :D bir fırt şart günlük
Bu kafayı bozmuş çok korkunç derecede hemde.

Bu kafayı bozmuş çok korkunç derecede hemde.
yok be işin neşesindeyim şaka bir tarafa gerçekten dell için demiyorum 4k oledler çoğu aşırı güzel tavsiye ederim ama birgün bozulacak onun riskine girerek alın hiç bir şey kalıcı değil bu dünyada git gite ucuzlayacak yeni teknoji çıkıcak en zirve fiyatlarında aldım ben düştü fiyatları ama tek zoruma gitmeyen verdiğim parasını hak eden ürün bu oldu.
sıvı 6600 tl aldım zamanla 4.5 düştü zoruma gitti ama monitor öyle bir his moral bozuntusu vermiyor.

Valla hocam ben dün bir konu açtım orayı ziyaret edin dilerseniz. Toplasanız haftada 2 gün max 5-6 saat gördüğüm bilgisayara, bütçemi zorlayıp 5070 ti sistem + 2K OLED almayı düşünüyorum.

Valla hocam ben dün bir konu açtım orayı ziyaret edin dilerseniz. Toplasanız haftada 2 gün max 5-6 saat gördüğüm bilgisayara, bütçemi zorlayıp 5070 ti sistem + 2K OLED almayı düşünüyorum.
2k oled de gayet yeterli.

dell,gigabyte,asus,msi
en büyük nedeni gözümde en stabill olan dell gigabyte asusta aşırı iyi ama fiyat olarak uçuk kaçık fark eden bir şey yok o yüzden asla asus rog diye saçma sapan fiyatta para vermem.

2k oled de gayet yeterli.

dell,gigabyte,asus,msi
en büyük nedeni gözümde en stabill olan dell gigabyte asusta aşırı iyi ama fiyat olarak uçuk kaçık fark eden bir şey yok o yüzden asla asus rog diye saçma sapan fiyatta para vermem.
Ben ROg Strip kullanıyorum 7 senedir, 4 yıl 1080 240hz TN ( MUazzam bir seviyedeydi ), şimdi de 3 yıl oldu Rog Strix FAST IPS 170 hz 2K, memnunum ama dediğiniz gibi rog + yeni teknoloji gelince, vaadetmedikleri şeyleri satıyorlar. O yüzden teknik desteğinden de ötürü Dell tercih edeceğim. 4K için yeterli olmayacağını düşündüğüm için de 2K'da karar kıldım 5070 Ti için.

Ben ROg Strip kullanıyorum 7 senedir, 4 yıl 1080 240hz TN ( MUazzam bir seviyedeydi ), şimdi de 3 yıl oldu Rog Strix FAST IPS 170 hz 2K, memnunum ama dediğiniz gibi rog + yeni teknoloji gelince, vaadetmedikleri şeyleri satıyorlar. O yüzden teknik desteğinden de ötürü Dell tercih edeceğim. 4K için yeterli olmayacağını düşündüğüm için de 2K'da karar kıldım 5070 Ti için.
dell teknik destek güzel gigabyte zayıf mantıklı

Konuyu da baya dağıttık hocam kusura bakmayın, adam mikrofona geldi neler okuyacak :D Teşekkür ediyorum keyifli sohbetiniz için.

Hangi marka model var hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,402
Üyeler
183,112
Son üye
Heroes & Villains
Geri