🔥İndirim Razer viper mini 339tl🔥

Razer Türkiye servisi bu kadar umursamaz olmasa değişime göndermeyi düşünüyorum ama 2-3 hafta bekleyip elimdeki üründen olmak istemiyorum çünkü sonuca ulaşmayacağı kesin sırf bu yüzden klavyemi garantiye göndermemiştim razer gibi global bir markanın bu duruma tepkisiz kalması hoş değil
Razerın Türkiyedeki ürünlerine Arena bilgisayar bakıyor, kendileri garanti konusunda çok iyi firmadır. Siz nereden aldınız ?

Razerın Türkiyedeki ürünlerine Arena bilgisayar bakıyor, kendileri garanti konusunda çok iyi firmadır. Siz nereden aldınız ?
İtopyadan aldım ama arena bilgisayar direkt razer servisine gönderiyormuş onlarında şikayetvar sayfasına bakmam yetti

Bu fiyata gerek yok pckolikte 199tl oluyordu çoğu zaman en kötü 250tl ye hepsiburada da oluyordu beklemenizi tavsiye ederim aceleniz yoksa

Razer Türkiye servisi bu kadar umursamaz olmasa değişime göndermeyi düşünüyorum ama 2-3 hafta bekleyip elimdeki üründen olmak istemiyorum çünkü sonuca ulaşmayacağı kesin sırf bu yüzden klavyemi garantiye göndermemiştim razer gibi global bir markanın bu duruma tepkisiz kalması hoş değil
Sorun Razer değil aslında, eski distribütördü. Yani aşşağıda bahsettiğiniz yer. Bu yüzden Razer Bilkom'a verdi distribütörlüğü.
İtopyadan aldım ama arena bilgisayar direkt razer servisine gönderiyormuş onlarında şikayetvar sayfasına bakmam yetti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,289
Üyeler
197,427
Son üye
theusta
Geri