Herkese merhaba yine bir İnceleme yapcağım. Bim'de Teyzelerle attığım vs yi kazanamadım bende Razer Viper Mini'yi İtopya üzerinden 249 TL lik bir fiyata aldım. Öncelikle UPS kargo tahmini teslimattan 2 gün sonra geldi. Pek sıkıntı değil ama beklemeyi pek sevmiyorum
. Gayet korunaklı bir kutu ile geldi 30×30×16 cm lik bir İTOPYA kutusu içerisinde geldi ürünün kendi kutusuda vardı tabii ki, kargoda herhangi bir zarar görme durumu yoktu. Ürün baya hafif ben çok sevdim örme kablosu aşırı güzel asla burkulma veya kopma yapacak bir kablo değil örgü ama esnek bir örgü yani. Bu ürüne g300s ve a4 Tech X7 mouse'larından geçiyorum. Eskiden çoğunlukla X7 kullanıyordum. Boyut olarak X7 mouse ile aynı boyutta ama kesinlikle daha hafif ve rahat geldi bana. Click'lerin Pürüzlü bir yapısı var elden kaymıyor. Claw tutuş ile kullanıyorum ve bana gayet rahat ettirdi (Küçük bir ele sahip değilim!!). Razer Synapse uygulaması takar takmaz algıladı bir iki bir şeyler yükledi kalavyemde blackwidow v2 olduğundan çok güzel modlar ile birbirine uyumlu olacak şekilde kullanabiliyorum. Kayma hissiyatı muazzam ötesi ve çok tatlı bir kayış hissi veriyor.
Şimdi açılış sırasına göre görselleri sizinle paylaşacağım: