Razer Viper mini mi yoksa Steel Series Rival 3 mü ?

İkisini de kullandım. O milimetrik hesaplarını yapan, şu lazer bu optik bilmem nelerine bakan bir adam değilim. Pro cs go oyuncusu falan değilsen tipini beğendiğini al. İkisi de güzel ve benzer ürünler. Yok şu kadar hızlı yok bu kadar kıvrak. Baba ben eğlence için alıyorum, milyon dolar kazandığım turnuvada milisaniye farkını aramıyorum. Benim görüşüm bu yönde.

Zaten bende o kadar takmıyorum taksam Logitecch mx 518 alırdım gözüm kapalı ama görünüş olarak bide ele oturuş amaçlı bir sorun yaşarmıyım El boyutu : 17-18 cm

Son düzenleme:
Zaten bende o kadar takmıyorum taksam Logitecch mx 518 alırdım gözüm kapalı ama görünüş olarak bide ele oturuş amaçlı bir sorun yaşarmıyım El boyutu : 17-18 cm
Benim elimle hemen hemen aynı uzunlukta. Ben rival 3'ü daha çok beğendiğimi söylemeliyim. Karar senin tabi

Hocam Viper Mini 200 TL'lik mouse Rival 3'le karşılaştırmak saçma olmuş. Rival 3 tercih ederim

Rival 3 bence

Razer mini fotograflarda gözüktüğü gibi değil baya küçük bende rival 3 alıcam fiyatını hakeden bi mouse bence ama BİM de 250 tl idi kaçırdım :/

Garibime giden 1.5 yıl öncede viper mini 250 tlydi hala 250tl
harbiden ha bende anlamadım niye öyle olduğunu herşeyin fiyatı uçtu bir tek o değişmedi değişiysede çok az yani

Geri