Neler Yeni

Razer Viper V2 Pro ve Huntsman V2 nasıldır?

Legion64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Melih Budak
Avuç içinde delik olmayan başka bir öneriniz var mı hocam? Cidden çok rahatsız edici oluyor benim için. Daha öncesinde bu tasarımda bir mouse'u deneyimleme fırsatım oldu ve kişisel olarak hiç hoşuma gitmemişti.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,197
İsim
Oğuz

Legion64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Melih Budak
@Matt Murdock @Cakrash

Klavyeler hoş duruyor ama ben çok sade kullanan birisiyim. Üzerinde bir sürü desen var. İlk mesajımda da belirtmiştim PUBG deseni hiç hoşuma gitmemişti ama indirimde diye almıştım. Acaba düz, üzerinde hiçbir desen olmayan klavye ve mouse öneriniz var mı?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,197
İsim
Oğuz
Avuç içinde delik olmayan başka bir öneriniz var mı hocam? Cidden çok rahatsız edici oluyor benim için. Daha öncesinde bu tasarımda bir mouse'u deneyimleme fırsatım oldu ve kişisel olarak hiç hoşuma gitmemişti.
Bütçen varsa bu. Ben de bunu kullanıyorum ve mükemmel. 7k değer mi evet bütçesi olana değer. Şöyle indirimde 5-6k ya bulsan tadından yenmez fakat girer mi bilmiyorum.
https://www.incehesap.com/razer-vip..._medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.17.5

Eğer tam orta bütçe bir şey arıyorsan benim tavsiyem Lamzu Thorn. Beyazını alırsan alttan 4k dongle eklemen lazım o da 5000 TL yapıyor toplam.
https://wraithesports.com/products/lamzu-thorn-wireless-mouse

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Emin
@Matt Murdock @Cakrash

Klavyeler hoş duruyor ama ben çok sade kullanan birisiyim. Üzerinde bir sürü desen var. İlk mesajımda da belirtmiştim PUBG deseni hiç hoşuma gitmemişti ama indirimde diye almıştım. Acaba düz, üzerinde hiçbir desen olmayan klavye ve mouse öneriniz var mı?
razer falan istiyorsan huntsman v3 pro vatanda 7k şuan fare olarakta viper v3 pro incehespta 7k 1kyada istediğin bir mouse pad alırsın bu önerileri bilindik marka adı altında veriyorum

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
Musa Topçu
scyrox v6 + akko 5098B al keycapleri değiştirirsin

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,197
İsim
Oğuz

Legion64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Melih Budak
Dostlar cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Mouse kısmında aciliyetim olduğu için Teknosa, Vatan ve Mediamarkt gibi yerlerden Viper V3 Pro alacağım. Anladığım kadarıyla onda 8k polling mevcut değil mi @Matt Murdock hocam?

Klavye olarak da Wraith'in sitesinde %100 olanlardan birisini daha detaylı araştırıp sipariş ederim diye düşünüyorum.

Eğer mağazalarda satışı olan başka bir mouse ve klavye öneriniz varsa onlara da açığım.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Dostlar selamlar,

Bugün Teknosadan indirimde olduğu için Razer Viper V2 Pro ve Razer Huntsman V2 satın aldım. Fiyatları ise şu şekilde;
  1. Razer Viper V2 Pro -> 8,889.00 TL'den 4,499.00 TL düşmüş
  2. Razer Huntsman V2 -> 11,989.00 TL'den 5,999.00 TL düşmüş
Klavye ve mouse'un nasıl olduğunu bilmediğim için kutularını açmadan önce sizlere sormak istedim. İkisi de PUBG serisinden, açıkçası renklerini çok sevmedim ama indirimde olduğu ve ihtiyacım olduğu için aldım. Eğer önermiyorsanız iadesini sağlayıp başka bir ürün almayı düşünüyorum.

Konu kirliliği olmaması açısından mouse'un yanında klavye'yi de sormak istedim. Saygılar, sevgiler.
İkisini de şuan aktif kullanıyorum. İkisinden de son derece memnunum. Klavyem TKL versiyon Red switch.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Sercan GÖKALP
Dostlar cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Mouse kısmında aciliyetim olduğu için Teknosa, Vatan ve Mediamarkt gibi yerlerden Viper V3 Pro alacağım. Anladığım kadarıyla onda 8k polling mevcut değil mi @Matt Murdock hocam?

Klavye olarak da Wraith'in sitesinde %100 olanlardan birisini daha detaylı araştırıp sipariş ederim diye düşünüyorum.

Eğer mağazalarda satışı olan başka bir mouse ve klavye öneriniz varsa onlara da açığım.
Bende viper V3 pro var efsane bir şey kesin al bence ben çok memnunum

Legion64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Melih Budak
İkisini de şuan aktif kullanıyorum. İkisinden de son derece memnunum. Klavyem TKL versiyon Red switch.
Red Switch mi bilemiyorum hocam. Her yerine "Linear Optical Switches Gen-2" yazmışlar. Bu Red Switch mi oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende viper V3 pro var efsane bir şey kesin al bence ben çok memnunum
Genel anlamda FPS oyuncusu değilim hocam çok çok nadirdir CS'ye girdiğim. Genelde hep şehir kurma oyunları, REPO tarzı ekipçe oynanan oyunlar ve hikaye oyunları oynarım. 8K ile 1K arasında benim için çok büyük bir fark olur mu? Yani V2 yerin V3 almak gerçekten gerekli mi? V3 Pro şu an 7K civarında akakçe'de falan ama V2 Pro'yu ben 4.5'a almış oldum. Bilemedim değer mi arasındaki fiyat farkına.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Sercan GÖKALP
Red Switch mi bilemiyorum hocam. Her yerine "Linear Optical Switches Gen-2" yazmışlar. Bu Red Switch mi oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel anlamda FPS oyuncusu değilim hocam çok çok nadirdir CS'ye girdiğim. Genelde hep şehir kurma oyunları, REPO tarzı ekipçe oynanan oyunlar ve hikaye oyunları oynarım. 8K ile 1K arasında benim için çok büyük bir fark olur mu? Yani V2 yerin V3 almak gerçekten gerekli mi? V3 Pro şu an 7K civarında akakçe'de falan ama V2 Pro'yu ben 4.5'a almış oldum. Bilemedim değer mi arasındaki fiyat farkına.
Dediğin gibi bir kullanım yapıyorsan herhangi bir mouse alsan da fark etmez senin için. Ben sadece FPS oynuyorum o yüzden bunu tercih ettim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,197
İsim
Oğuz

Evet hocam HyperPolling dongle ile geldiği için 8000 hz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,173
Üyeler
171,715
Son üye
seyhokaan
Top Bottom