cancan1135
80+ Bronze
- Katılım
- 21 Kasım 2020
- Mesajlar
- 1,499
- Reaksiyon skoru
- 739
3-5 ay beklerim uğraşırım diyen olursa thh den hakkını alabilir lakin etik mi derseniz ortada bariz fiyat hatası var kişinin insiyatifine kalmış bir durum.
Stok yok diyen şuan satıyor ürünü. Hani dese öğlen yemeğinden geldim mayıştığım için%6 yapacağıma ürünü %60 indirim yapmışım anlarız halden.Teknosa sürekli sipariş alıp iptal ediyor. Geçenlerde de Asus laptopları iptal etmişlerdi.
Hyperspeed sipariş etmedim ama bir daha Teknosa'dan bir şey almayı düşünmüyorum. Zaten daha önce robot süpürgede yaşadığım sorunda müşteri karşıtı tavırlarını bizzat görmüştüm.
THH'den hiçbir şey çıkmaz bu vb durumlarda. Satış sözleşmelerinde stok yetersizliği gerekçe gösterilerek satıcı dilediği gibi iptal edebiliyor.
Sürekli yanlış fiyatlandırma yapıp iptal etmeleri yanlış da fiyat bedava sayılır zaten iptal olacağı %99.9 belliydi en azından şanslarını denemiş oldular. Amazon belki bi ihtimal gönderirdi de başka hiçbir firmanın bu fiyattan göndereceğini sanmam.Teknosa bile sattığı ürünü iptal ediyor bedava olmadığı halde.
Satıcı başka galiba. 2799TL yapacaktı mantıken.
Fiyat iyi. Amazon satsa %90 ihtimal gönderirdi.
Harbi umarım onun için sormuştur.Bu fiyata alınır mı diye soran da olmuşumarım gelir mi diyedir
![]()
Satıcı başkaydı. Forum izin vermedi yazmama.Teknosa bile sattığı ürünü iptal ediyor bedava olmadığı halde.
Satıcı başka galiba. 2799TL yapacaktı mantıken.
Fiyat iyi. Amazon satsa %90 ihtimal gönderirdi.
Bana gelen mail sanki iptali ben gerçekleştirmişim gibiydiTeknosa ne kadar adi bir firma yahu, neden iptal edildiğini yazılı olarak göndermek konusunda bile üçkağıtçılık yapıyor. SMS'te ürünü temin edememekten dolayı gönderemediklerini belirtirlerken çağrı merkezinde fiyat değişikliği hatası nedeniyle gönderemediklerini söylüyorlar ama bunu yazılı şekilde beyan etmiyorlar, sebebi de yasal hakkımı bana kullandırmamak içinÇok çakallar ama ben daha çakalım.