Başvurduk 2 ay oldu savunma geldi ama karar yok bekliyoruz
Başvurduk 2 ay oldu savunma geldi ama karar yok bekliyoruz
Çok garip kral. Ben de öyle bir sorun yok ama belki pcnin güncelliği ile ilgilidir driverlar vsMouse dan çok memnunum ama arada bağlantı kopuyor, tam oyunun ortasında mouse gidiyor inanılmaz ayar etti. İade etmek zorunda kalıcam mecbur. Belki klavyem ve kulaklığım da wireless diye çakışıyordur ama yapacak bir şey yok onu çözmeye uğraşamam, kablolu mouse dan devam.
Mutlaka bir olayı vardır ama uğraşıp onu çözmeye saatlerce vakit ayıramam maalesef, direkt iade.Çok garip kral. Ben de öyle bir sorun yok ama belki pcnin güncelliği ile ilgilidir driverlar vs
Stokta var görüş değişim yapsınlar . benimde aynı kampanya döneminde aldığım v3 hyperspeed de kopma oluyor pili değiştirdim şimdilik sorun yok olursa bende değişim isteyeceğim .Mutlaka bir olayı vardır ama uğraşıp onu çözmeye saatlerce vakit ayıramam maalesef, direkt iade.
Edit: indirimi kaçırdım diye üzülen varsa izmir de aldığım fiyata verebilirim, beyaz renk.
Bende 2 kez farklı bir problemi yaşadım. Sağ ve sol scroll çalışıyor ama mouse hareket etmiyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Bir daha aynı problemi yaşarsam değişim talep edeceğim. Değişimi de politika gereği sanırım yapmıyorlar.Mouse dan çok memnunum ama arada bağlantı kopuyor, tam oyunun ortasında mouse gidiyor inanılmaz ayar etti. İade etmek zorunda kalıcam mecbur. Belki klavyem ve kulaklığım da wireless diye çakışıyordur ama yapacak bir şey yok onu çözmeye uğraşamam, kablolu mouse dan devam.
Zaten paralel ithalat olduğu için mouse un resmi razer garantisi yokmuş, ileride garantilik bir durum olursa amazon ''biz hallederiz'' tarzı durumlara giriyormuş.Bende 2 kez farklı bir problemi yaşadım. Sağ ve sol scroll çalışıyor ama mouse hareket etmiyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Bir daha aynı problemi yaşarsam değişim talep edeceğim. Değişimi de politika gereği sanırım yapmıyorlar.