❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

Resmi garanti de bu ürün bizim garantimiz altında değil diyip geri tarafınıza yolluyor ürünü :D Ürünün peşinde koşturup duruyorsunuz sonra
Aynı sorunu bir arkadaşım yaşadı resmi garantiye yönlendirdiler resmi garanti amazon ithalatçı ürünlere bakmıyoruz dedi :d aspdlmsapdlas

önce doa belgesi istiyorlar maalesef. Onu almak için de servise yollamanız gerek, amazon garantisi oldugu icin de amazonun teknik servisi yok kısır döngüde kalıyor...
doa raporunu kimden alıyoruz? mediamarkt'larda satılan razer ürünlerinin üstünde bilkom etiketi var ama bunda direkt amazon garanti belgesi vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben şeyi anlamadım aga ürün desteği almak için girince razerın sitesine yönlendiriyor mesela amazon sanırım bozulunca para iadesi yapıyor ama değişim falan yapmıyor sanırsam
evet ben de orasını çözemedim. sanırım müşteri hizmetlerini aramak gerekecek. ama her türlü wraith'ten iyidir. wraith'te ürün bozulursa geçmiş olsun parasıyla matfix'e verip tamir ettirmen lazım diye biliyorum.

Hayır. Amazon 30 gün geçer geçmez direkt servise gönderin şeklinde bilgi veriyor. Oradan alacağınız rapor doğrultusunda işlem yapıyor.
hangi servis ilgileniyor ürünle?

Aynı sorunu bir arkadaşım yaşadı resmi garantiye yönlendirdiler resmi garanti amazon ithalatçı ürünlere bakmıyoruz dedi :d aspdlmsapdlas
saçma bi durummuş bu. açıkcası garanti için almıştım ama iade mi etsem acaba? memnunum aslında mousedan ama 2 sene içinde bozulmasından korkuyorum. ama her türlü çinli üreticilere göre daha zordur bozulması. build kalitesi iyi duruyor bayağı ürünün.

Bu indirimi buraya yazan adamın dibine teşekkürler. Hem kendim aldım hem de arkadaşım aldı.

Birden fazla firma var. Garanti belgesine bakmak lazım. Benim ürünüm daha gelmedi. O yüzden bakamıyorum maalesef. Ama emin olabilirsiniz. Servis ilgilenmiyoruz derse amazon istemezse ve kısır döngüde kalırsanız THH verip en kötü ürünün fatura fiyatını geri alırsınız.

Birden fazla firma var. Garanti belgesine bakmak lazım. Benim ürünüm daha gelmedi. O yüzden bakamıyorum maalesef. Ama emin olabilirsiniz. Servis ilgilenmiyoruz derse amazon istemezse ve kısır döngüde kalırsanız THH verip en kötü ürünün fatura fiyatını geri alırsınız.
benimkinin arkasından garanti belgesi çıkmadı amazon desteğe yazdım biz ilgileniyoruz o garanti belgesi önemli değil falan dedi okey dedim

doa raporunu kimden alıyoruz? mediamarkt'larda satılan razer ürünlerinin üstünde bilkom etiketi var ama bunda direkt amazon garanti belgesi vardı.

evet ben de orasını çözemedim. sanırım müşteri hizmetlerini aramak gerekecek. ama her türlü wraith'ten iyidir. wraith'te ürün bozulursa geçmiş olsun parasıyla matfix'e verip tamir ettirmen lazım diye biliyorum.

saçma bi durummuş bu. açıkcası garanti için almıştım ama iade mi etsem acaba? memnunum aslında mousedan ama 2 sene içinde bozulmasından korkuyorum. ama her türlü çinli üreticilere göre daha zordur bozulması. build kalitesi iyi duruyor bayağı ürünün.
Valla bilmiyorum lakin bizim için öyle olmuştu kendi yönlendirdikleri resmi servisle görüşünce ithalatçı sordular amazon olduğunu söyleyince amazon ürünlerine bakmıyoruz dedik sonra amazona söyleyince amazonda ''çok garip bir yaklaşımları olmuş'' gibi bir şey dediler çözmeye bile çalışmadılar thh ye verdik gitti

Kutunun arkasında ithalatçı : Amazon Turkey yazıyor dediğin gibi garantilik bir durum olursa dediğin senaryo yaşanabilir

Alamayan varsa yazabilir bu arada viper da aldığım için kutusunu açmadan iadeye göndereceğim birinizin işine yarar belki

Son düzenleme:
Kutunun arkasında ithalatçı : Amazon Turkey yazıyor dediğin gibi garantilik bir durum olursa dediğin senaryo yaşanabilir

Alamayan varsa yazabilir bu arada viper da aldığım için kutusunu açmadan iadeye göndereceğim birinizin işine yarar belki
yaramaz artık indirim bitti çünkü 6000tl satılıyor.

Amazon kendi garanti verdiği ürünlerde varsa sıfırı ile değiştiriyor yoksa ücret iadesi yapıyor hocam ürün o an ellerinde yoksa genelde stoğa girdiğinde eski fiyattan verme sözü veriliyor, sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.

Evet ben de yaşadım:D

Amazon satıcılı ürün almışsın kargoyu açmamak büyük hata, gerçekten suistimal etme amacın yoksa zaten olmadığı gibi iade edebilirsin. V2'ye göre daha yatay bence daha rahat. Bence seversin.

Mouse, dongle, type-c kablo ve grip çıkıyor. Skatez yedek yok.

Ben bunun için amazon ile görüştüm, Amazon garantisi yok dediler resmi garantiye yollayıp DOA belgesi karşılığı işlem yapılıyormuş.
Üstünde bilkom etiketi olmadığı sürece servis bakmıyor dolayısıyla doa raporu da vermiyor. Deathadder v3 proda yaşadım aynı durumu.

Evet ben de yaşadım:D

Üstünde bilkom etiketi olmadığı sürece servis bakmıyor dolayısıyla doa raporu da vermiyor. Deathadder v3 proda yaşadım aynı durumu.
Samsung bu konuda zorluk çıkarmıyor yanlış bilmiyorsam (Samsung ssd de 5 yıl kendileri garanti verdiğini söylemişti Samsung Türkiye) eğer bilkom kabul etmiyorsa direk değişim talep edebilirsiniz hocam bir kaç kez konuştum bu durumlarda birinde ürün yoktu ücret iadesi yapıp stok gelirse eski fiyat sözü verdiler. Sizin durumda firmadan yazılı belge talep edersiniz kendi servisimiz dışıdır şeklinde ya değişim olur ya iade sorun çıkarmazlar.

Amazon kendi garanti verdiği ürünlerde varsa sıfırı ile değiştiriyor yoksa ücret iadesi yapıyor hocam ürün o an ellerinde yoksa genelde stoğa girdiğinde eski fiyattan verme sözü veriliyor, sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.
Eski fiyattan verme sözümü :d valla bana öyle bir sistemimiz yok deyip durdular hangi temsilciymiş acaba. Ne desem yok diyorlar. 2 seçeneğim varmış fatura bedeli iadesi veya fareyi yollayacağım stoğa girince bana yenisini yollayacaklarmış zaten fare 8-9 aydır stokta yok. Ne zmaan girer bilginiz varmı ? YOK. En son ne zaman girmiş söyleyebilirmisiniz ? YOK. YOK YOK.

Eski fiyattan verme sözümü :d valla bana öyle bir sistemimiz yok deyip durdular hangi temsilciymiş acaba. Ne desem yok diyorlar. 2 seçeneğim varmış fatura bedeli iadesi veya fareyi yollayacağım stoğa girince bana yenisini yollayacaklarmış zaten fare 8-9 aydır stokta yok. Ne zmaan girer bilginiz varmı ? YOK. En son ne zaman girmiş söyleyebilirmisiniz ? YOK. YOK YOK.
THH.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,107
Üyeler
183,218
Son üye
auffs
Geri