❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

işlemci olarakda bende 7800x3d var ama redditte araştırdığım kadarıyla son 5 sene içinde çıkan güncel bir işlemci olduğu sürece sorun olmaz demişler
Hiçbir şey olmaz hocam bende 7600x var 8k ya alınca işlemci kullanımı en fazla yüzde 15 - 20 falan artıyor. Millet bayılıyor abartmaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oynadığın mouse dpi kaçtı acaba dostum
Hocam ben 2700 de falan kullanıyorum galiba ya bayadır PC ye bakamadım hatırlamıyorum zaten çok da önemli değil ya bir mouse bence maksimum 3600 dpi falan olsa yeter hem bu mouse de bir ayar var dpi düşük olsa bile mouseyi hızlı şekilde döndürünce bunu algılayıp dpi Yi anlık olarak arttırıp düşürüyor bu da bir anda arkaya dönmeye olanak sağlıyor. Ben pek alışamadım bu ayara o yüzden kapalı duruyor

Benim mouse dün geldi da v3 pro dan sonra 1 tık küçük grldi scrool kendine hakim dokusuda kaygan diğerine göre şimdilik güzel.

Ekler

• 1000009287.webp
    1000009287.webp
    820.7 KB · Hit: 125
Hocam tutuş şekliniz nedir, ben gpx 2 de rahat ediyorum ama viper v3 pronun arka kamburu rahatsız eder diye çekiniyorum. Palm-relaxed claw tutuyorum
Relaxed claw tutuyorum. Avuç içimin oturmasını istiyorum ama parmaklarım claw şeklinde duruyor

Galiba indirim bitti. Ödeme adımında 1500 TL indirim olayı gözükmüyor.

Alınır mı alınmaz mı çok kararsız kaldım, yardımcı olabilir misiniz?
Laptop'ım + monitör sistemim var. Klavyem akko monsgeek m1 v5. Fareye bu kadar vermek mantıklı mı emin olamadım. Klavyeye de benzer para verdim ama ne bileyim fareye de aynısını vermek üzer gibi geliyor

Alınır mı alınmaz mı çok kararsız kaldım, yardımcı olabilir misiniz?
Laptop'ım + monitör sistemim var. Klavyem akko monsgeek m1 v5. Fareye bu kadar vermek mantıklı mı emin olamadım. Klavyeye de benzer para verdim ama ne bileyim fareye de aynısını vermek üzer gibi geliyor
Bu kadar vermek istemiyorsanız, elimde boşa çıkan sorunsuz hatasız tam içerikli Viper v2 pro var. Düşünürseniz görüşelim.
Galiba indirim bitti. Ödeme adımında 1500 TL indirim olayı gözükmüyor.
Aynen galiba bitmiş
aynen bitmiş gibi duruyor
Evet, konudaki indirimi güncelledim. Alan herkese hayırlı olsun. Kaç kişiye faydam dokunduysa helali hoş olsun :)

Amazon garantisinde sorun olduğunda amazona göndermiyormuyuz ürünü? Bilkom'un sony için sağladığı teknik servis hizmeti muazzam ama razer için aynı özveriyi gösterdiklerini düşünmüyorum. Arkadaşımın da v2 prosu bozulmuştu hem 1 ay bekledi hem de muadili olmayan düşük bir modelle değişim yaptılar.
önce doa belgesi istiyorlar maalesef. Onu almak için de servise yollamanız gerek, amazon garantisi oldugu icin de amazonun teknik servisi yok kısır döngüde kalıyor...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,533
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri