Grip var skatez yokKutu içinden grip ve skatez çıkıyor mu bunun, benim kutuda yoktu gördüğüm kadarıyla.
Dün aldım kargoyu ama halen açmadım, açasım da gelmiyor. Dün indirimden 9070 XT alınca üstüne bu mouse da çok açılmıyım diye ellemedim.
Bir de sonradan fark ettim DA V2 den sonra tutuş şekli çok farklı diyorlar biraz da kafamı o karıştırdı.
Kullananların yorumlarını merak ettim, memnun olan yada iyi ki almışım diyen var mı?
Amazon satıcılı ürün almışsın kargoyu açmamak büyük hata, gerçekten suistimal etme amacın yoksa zaten olmadığı gibi iade edebilirsin. V2'ye göre daha yatay bence daha rahat. Bence seversin.Dün aldım kargoyu ama halen açmadım, açasım da gelmiyor. Dün indirimden 9070 XT alınca üstüne bu mouse da çok açılmıyım diye ellemedim.
Bir de sonradan fark ettim DA V2 den sonra tutuş şekli çok farklı diyorlar biraz da kafamı o karıştırdı.
Kullananların yorumlarını merak ettim, memnun olan yada iyi ki almışım diyen var mı?
Mouse, dongle, type-c kablo ve grip çıkıyor. Skatez yedek yok.Kutu içinden grip ve skatez çıkıyor mu bunun, benim kutuda yoktu gördüğüm kadarıyla.
Ben bunun için amazon ile görüştüm, Amazon garantisi yok dediler resmi garantiye yollayıp DOA belgesi karşılığı işlem yapılıyormuş.önce doa belgesi istiyorlar maalesef. Onu almak için de servise yollamanız gerek, amazon garantisi oldugu icin de amazonun teknik servisi yok kısır döngüde kalıyor...
Resmi garanti de bu ürün bizim garantimiz altında değil diyip geri tarafınıza yolluyor ürünüAmazon satıcılı ürün almışsın kargoyu açmamak büyük hata, gerçekten suistimal etme amacın yoksa zaten olmadığı gibi iade edebilirsin. V2'ye göre daha yatay bence daha rahat. Bence seversin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mouse, dongle, type-c kablo ve grip çıkıyor. Skatez yedek yok.
Ben bunun için amazon ile görüştüm, Amazon garantisi yok dediler resmi garantiye yollayıp DOA belgesi karşılığı işlem yapılıyormuş.
Hayat bitti.Resmi garanti de bu ürün bizim garantimiz altında değil diyip geri tarafınıza yolluyor ürünüÜrünün peşinde koşturup duruyorsunuz sonra
Dostum kafam karışık olduğu için açıp ürünü 2.el edip geri göndermek de istemiyorum, sonuçta yasal olarak böyle bir hakkım da olsa pek etik gelmiyor.Amazon satıcılı ürün almışsın kargoyu açmamak büyük hata, gerçekten suistimal etme amacın yoksa zaten olmadığı gibi iade edebilirsin. V2'ye göre daha yatay bence daha rahat. Bence seversin.
Mouse, dongle, type-c kablo ve grip çıkıyor. Skatez yedek yok.
Ben bunun için amazon ile görüştüm, Amazon garantisi yok dediler resmi garantiye yollayıp DOA belgesi karşılığı işlem yapılıyormuş.
Scyroxsol ve sağ click basımı hafif olan bir mouse önerir misiniz? bütçe önemli değil
v6 v8 hangisi?Scyrox