Flyn83
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 165
Alacağım hocamda siyah mı alıyım beyaz mı karar veremedim 2 tane alacağımŞöyle söyleyeyim. Dünya üzerindeki en düşük fiyat. Sence girer mi?
Alacağım hocamda siyah mı alıyım beyaz mı karar veremedim 2 tane alacağımŞöyle söyleyeyim. Dünya üzerindeki en düşük fiyat. Sence girer mi?
Isınma olayını bilmem de muhtemelen ben dahil konuda gaza gelip alanların %90 ı iade edecekAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar mouse durduğu yerde ısınıyor.
Mouse Pad'i de sıcacık yapmıştı.
Azımsanmayacak kadar ısınıyor.
Benim elim hiç terlemiyor. sıcak fareyi tutarak 1 saat oynayabildim.
Yine terleme olmadı ama bildiğiniz mouse sıcak içten ısıtmalı mouse.
Kışın eli üşüyenler için iyi olabilir.
Şaşırdığım nokta hem üste hem alta hem Click'lerin alt kısmı dahi nasıl ısınıyor.
1 saat denedim koydum geri iade edeceğim.
Sadece Razer uygulamasıyla 1000hz'i 2000hz yaptım o kadar.
Merak eden olursa diye yazayım dedim.
Başka alan var mı?
Neden hocamIsınma olayını bilmem de muhtemelen ben dahil konuda gaza gelip alanların %90 ı iade edecek
Bir mouse a 4.5K ciddi para.
knk bence çok güzel mouse ya 8k kısmı beni pek ilgilendirmiyor ama skatezleri olsun ağırlığı olsun ben baya beğendim şahsenHocam deathadder v2 kullanıyorum alıyım mı sence onu satıp 3 yıldır kullanıyorum.
Alacağım hocamknk bence çok güzel mouse ya 8k kısmı beni pek ilgilendirmiyor ama skatezleri olsun ağırlığı olsun ben baya beğendim şahsen
2 tane alma ama 1 tane alAlacağım hocam
Laptop aldım yeni onada alacağım masaüstüne alacağım deathadder v2 satacağım2 tane alma ama 1 tane al
Olay düşme ahmetim e doğru gidiyor sonu yok bu işin daha v4 gelmeden sanki millet kuyruğa girmiş gibi bir hava var .Isınma olayını bilmem de muhtemelen ben dahil konuda gaza gelip alanların %90 ı iade edecek
Bir mouse a 4.5K ciddi para.
V4 Türkiyeye 6-7K arası gelir en iyi ihtimal. Bir de shape olarak çok ayrı. Aradaki sensör farkını da kesin anlarlarOlay düşme ahmetim e doğru gidiyor sonu yok bu işin daha v4 gelmeden sanki millet kuyruğa girmiş gibi bir hava var .
Geçen kasımda 5000e düştüğünde almıştım aktif günlük 3-4 saat civarı kullanıyorum hem iş hem de oyun için bende böyle bir sorun olmadı(oyunlarda 8k hz kullanmama rağmen). Büyük ihtimal size gelen üründe bir sorun var hocamAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar mouse durduğu yerde ısınıyor.
Mouse Pad'i de sıcacık yapmıştı.
Azımsanmayacak kadar ısınıyor.
Benim elim hiç terlemiyor. sıcak fareyi tutarak 1 saat oynayabildim.
Yine terleme olmadı ama bildiğiniz mouse sıcak içten ısıtmalı mouse.
Kışın eli üşüyenler için iyi olabilir.
Şaşırdığım nokta hem üste hem alta hem Click'lerin alt kısmı dahi nasıl ısınıyor.
1 saat denedim koydum geri iade edeceğim.
Sadece Razer uygulamasıyla 1000hz'i 2000hz yaptım o kadar.
Merak eden olursa diye yazayım dedim.
Başka alan var mı?