❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

da v3 pro modeli de öyleydi dün iade ettim çok kötü duruyor gerçekten kablosuz mouse alıyorsun kablo ile bağlı bir dongle masa üzerinde duruyor . aj159 gibi dock filan olsa tamam ama bu şekilde bilemedim .kullanan arkadaşlar belki fikrime katılır belki katılmaz ama tuhaf geldi biraz .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence farketmez hocam monitör arkası filan da olabilir mesela .
Hocam BT li alın direkt o zaman gecikmeyi takmazsanız zaten kablosuzun olayı kullanırken o kabloyu hissetmemek masada durması ne gibi sorun yaratıcak görsele önem veriyosanız böyle performanslı mouselar size göre değil demektir

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
da v3 pro modeli de öyleydi dün iade ettim çok kötü duruyor gerçekten kablosuz mouse alıyorsun kablo ile bağlı bir dongle masa üzerinde duruyor . aj159 gibi dock filan olsa tamam ama bu şekilde bilemedim .kullanan arkadaşlar belki fikrime katılır belki katılmaz ama tuhaf geldi biraz .

bence farketmez hocam monitör arkası filan da olabilir mesela .
Öyle işin ag ya koblosuz mouse lan bu. İptal ediyorum siparişi

Öyle işin ag ya koblosuz mouse lan bu. İptal ediyorum siparişi
sakin ol niyetlendiysen bütçende uygunsa bence iptal etme tamam kabloya dongle bağlıyorsun ama kasa arkasında filan kalır o kadar görmezsin bile . güzel mouse bence iptal etmeyin derim karar sizin . bende bütçe aşmamak için viper v3 hyperspeed aldım .

Selam hocam. Hayır oynayamazsın çünkü o dongle razer sitesinde genel olarak her mouse de kullanılan 8k dongle değil viper V3 pro nun kendi 8k donglesi

Bence dene hocam ben uzağa sprey atarken daha hassas hareket edebildiğimi net hissetmiştim ilk 8k kullandığımda. 540hz olacak da anlayacaksın diyenlerin kaç tanesinde 540hz var da deneyip bu sonuca varmışlar sormak lazım dostum o yüzden çok ciddiye almamak lazım. Ben 2k 160hz sabit olarak 8k hz ile oynuyorum delta force genelde 40 - 60 arası vurabiliyorum mesela. Benim mouse çok eskiydi ve buna geçince gerçekten farkı hissettim
oynadığın mouse dpi kaçtı acaba dostum

Mouse kötü bir mouse değil arkadaşlar,yeni çıkan deathedder v4 tabii ki bundan 1-2 tık daha iyi bir mouse fakat onun switchlerinin çok sesli olduğu sebebiyle şikayette bulunan insanlar mevcut.
Tavsiyem ürünü alıp kullanmanız ve viper v4 pro çıktığında satıp ona geçmeniz olur.
Uzun yıllar kullanımda bu mouse da asla üzmez.

Valla 4.500 tlde çok gibi geldi mousea ama alasım geliyor sonra almayım diyorum bilemiyorum alırsam 2 tane almayı planlıyorum masaüstüne ve laptopa
Hem pc hem laptop için bilmiyorum işin için falan mı ? Yani ayrı ayrı yerlerde mi olacak pc ve laptop

beyler bulmuşuz sağlam mouse çökün ben ben deathadder v3 pro hemde viper v3 pro aldım gerekirse ikisini de aynı anda kullancam :Deline ulaşan var mı mouse yav bi foto deneyim falan paylaşsaydı ?

Geri