drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,217
Aynen öyle yapcam artıkİkiside gelsin dene hangisi eline daha iyi oluyorsa onu kullan
Aynen öyle yapcam artıkİkiside gelsin dene hangisi eline daha iyi oluyorsa onu kullan
tutuş şekline bağlı tamamen fingertip tutuyosan deathadder v3 pro claw tutuyorsan viper v3 proRazer DeathAdder V3 Pro ile arasında ne gibi farklar var ? Razer DeathAdder V3 Pro var almaya değer mi emin olamadım.
viper v3 pronun sensörü daha iyi ve gecikmesi daha iyi kablosuzda 1ms tıklama gecikmesi varRazer DeathAdder V3 Pro ile arasında ne gibi farklar var ? Razer DeathAdder V3 Pro var almaya değer mi emin olamadım.
DV3 proyu elimden kayıyor diye zaten 1 hafta kullanıp kaldırmıştım.Bunu da almayacaktım aslında ama zaten kaymasın diye amazonda kavrama bandı satılıyormuş.Bundan da sipariş geçtim.Yani elinizden kayma ihtimalini sıfırlıyor ve mouse u çok daha iyi tutuyorsunuz.viper v3 pro bence yüzeyi fazla yağsılanıyor -el teri vs.- da3 de böyle bir şey yaşamamıştım. ama denemek isteyenler kesinlikle alsın da3 proyla aynı anda sipariş edin ikisinden birini iade edersiniz. Ergo mouselar tutuş olarak rahat ettiriyor gibi ama bir noktadan sonra da yoruyor gibi tamamen kişisel olarak karar verirseniz daha iyi olur.
Kronik sorunlu olanlar bile 2-2.5 civarına gidiyorken 1.5 çok ölü bir rakam olmuş.max ederi 1500 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
shape si farklı kanka deathadder ergo mouse fingertip için uygun viper claw tutuş için uygun
Ben 3k düşünüyorum açıkçası. Sıfır fiyatı 5k. Biliyorum ki sorunsuz.2000 etmez mi ? 2.5 sene önce aldım kutusu duruyor sorunu yok.
3.5-4 civarı etmesi lazım bence.7 mart 2024 amazon faturalı viper v2 pro var beyaz ne kadar eder dediğiniz scroll sorunu yok
isterseniz 10K koyun kankam satılırsa ne ala ben satılabilir fiyatını söyledim öldürmedenKronik sorunlu olanlar bile 2-2.5 civarına gidiyorken 1.5 çok ölü bir rakam olmuş.
Ben 3k düşünüyorum açıkçası. Sıfır fiyatı 5k. Biliyorum ki sorunsuz.
3.5-4 civarı etmesi lazım bence.
Hocam benim mouse 2 sene 11 aylık neredeyse 3 olucak. Mouse un sol kısmındaki kauçuk alanda aşınma mevcut. Onun dışında sorunsuz. Kaç bine koyayım senceKronik sorunlu olanlar bile 2-2.5 civarına gidiyorken 1.5 çok ölü bir rakam olmuş.
Ben 3k düşünüyorum açıkçası. Sıfır fiyatı 5k. Biliyorum ki sorunsuz.
3.5-4 civarı etmesi lazım bence.