❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

Razer DeathAdder V3 Pro ile arasında ne gibi farklar var ? Razer DeathAdder V3 Pro var almaya değer mi emin olamadım.

viper v3 pro bence yüzeyi fazla yağsılanıyor -el teri vs.- da3 de böyle bir şey yaşamamıştım. ama denemek isteyenler kesinlikle alsın da3 proyla aynı anda sipariş edin ikisinden birini iade edersiniz. Ergo mouselar tutuş olarak rahat ettiriyor gibi ama bir noktadan sonra da yoruyor gibi tamamen kişisel olarak karar verirseniz daha iyi olur.

DeathAdder V3 Pro var.Viper v3 proyu alsam mı almasam mı derken ben de aldım.DA v3 ü de satılığa çıkarıcam.Zaten DV3 ü hiç kullanmadım bile.Tertemiz kutusunda duruyor.Elinde DA V3 Pro olanlar bence viper v3 proyu alabilirler.Elindeki DV3 ü de satışa çıkarırlar.Ama bunu yaparken ki kıstasınız şu olsun.Fps oyunlarında Faceit LV10 ya da Valoda en kötü immo olanlar yani oyunu try hard oynuyorsanız 8k rateli mouse a geçin.Öbür türlü rekabetçi oyun oynamayanların bu mouse u almasına gerek yok bence.Rekabetçi oyunlarda yüksek rankta olanlar farkı hissederler. Ama ben öylesine takılıyorum modunda olanlar bence bu kadar para verip bu tarz mouseları almasınlar.

viper v3 pro bence yüzeyi fazla yağsılanıyor -el teri vs.- da3 de böyle bir şey yaşamamıştım. ama denemek isteyenler kesinlikle alsın da3 proyla aynı anda sipariş edin ikisinden birini iade edersiniz. Ergo mouselar tutuş olarak rahat ettiriyor gibi ama bir noktadan sonra da yoruyor gibi tamamen kişisel olarak karar verirseniz daha iyi olur.
DV3 proyu elimden kayıyor diye zaten 1 hafta kullanıp kaldırmıştım.Bunu da almayacaktım aslında ama zaten kaymasın diye amazonda kavrama bandı satılıyormuş.Bundan da sipariş geçtim.Yani elinizden kayma ihtimalini sıfırlıyor ve mouse u çok daha iyi tutuyorsunuz.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08CXYXV1G?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
Bunuda almanızı şiddetle tavsiye ederim.Ben bu kavrama bandını daha önce bulabilseydim dv3 proyu kutusuna kaldırmazdım.V3 proya nasip oldu.

Eliniz fazla terliyorsa ve özellikle Da v3 pro'dan geçecekseniz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Viper'ın yüzeyi daha yumuşak daha kadifemsi bundan dolayı mouse elinizden hiç kaymıyor bu da haliyle daha fazla terlemeye yol açıyor. Onun haricinde basma hissiyatı, scroll'u vs. şahane.

max ederi 1500 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

shape si farklı kanka deathadder ergo mouse fingertip için uygun viper claw tutuş için uygun
Kronik sorunlu olanlar bile 2-2.5 civarına gidiyorken 1.5 çok ölü bir rakam olmuş.
2000 etmez mi ? 2.5 sene önce aldım kutusu duruyor sorunu yok.
Ben 3k düşünüyorum açıkçası. Sıfır fiyatı 5k. Biliyorum ki sorunsuz.

7 mart 2024 amazon faturalı viper v2 pro var beyaz ne kadar eder dediğiniz scroll sorunu yok
3.5-4 civarı etmesi lazım bence.

Kronik sorunlu olanlar bile 2-2.5 civarına gidiyorken 1.5 çok ölü bir rakam olmuş.

isterseniz 10K koyun kankam satılırsa ne ala ben satılabilir fiyatını söyledim öldürmeden

Hocam benim mouse 2 sene 11 aylık neredeyse 3 olucak. Mouse un sol kısmındaki kauçuk alanda aşınma mevcut. Onun dışında sorunsuz. Kaç bine koyayım sence

Hocam benim mouse 2 sene 11 aylık neredeyse 3 olucak. Mouse un sol kısmındaki kauçuk alanda aşınma mevcut. Onun dışında sorunsuz. Kaç bine koyayım sence
2.5 tahminim.

Geri