❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

R5 7600 kurtarıyor yoksa daha kötü alabilirim fps sanırım valoranta lol dahil sanırım 1 milyon TL yi aştı harcadığım satsam 100 k ya alan olmaz sanırım. 😅🤣
valoyu satamazsında lol hesapları değerli diye biliyorum 600-1000 arası kostümün varsa 20-30K civarına satabilirsin belki

valoyu satamazsında lol hesapları değerli diye biliyorum 600-1000 arası kostümün varsa 20-30K civarına satabilirsin belki
667 kostüm var ebediler full falan öyle ranksiz emekli hesabı 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valorant ve lol hesabı Birleşik maalesef ki satarsam tamamını satmam lazım valorantta bir çok rare item mevcut hele champions setlerinin tamamı var 😅🤣

8k olması beni çok ilgilendirmiyor, mouseun malzeme kalitesi nasıl? Aldığım her mouseun tekeri bozuluyor. Bu mouseun kronik sorunu var mı? Tekeri bozulur mu?
Bende v2 pro var. Herkes kronik diyor. Ben 2.5 senedir sorun yaşamadım, zaten v3 ü aldığım için satışa çıkardım, ilgilenirseniz.

R5 7600 kurtarıyor yoksa daha kötü alabilirim fps sanırım valoranta lol dahil sanırım 1 milyon TL yi aştı harcadığım satsam 100 k ya alan olmaz sanırım. 😅🤣
Dostum biraz yavaş mı sallasan? 1 milyon TL oyuna harcıyon kullandığın CPU 7600, GPU B580 yani iyi hoş da sallamanın da bir adabı var. Geçen de 1 TL lik kulaklığı alıcam diye çırpınıyordun mesela.

Kimse wooow adam 1 milyon TL harcamış oyuna demiyor yani havalı falan olmuyon aksine bu tür insanlar için milletin aklından geçenler pek iyi şeyler değil...

deathadderınki böyle daha pürüzlü viper pürüzsüz yumuşak gpx superlight 2 nin dışı gibi aynı garip deathadder daha iyi hissettiriyor ama
olabilir evet ben 1 senedir Dav v3 pro kullanıyorum beyaz rengini ne bi sararma ne bir aşınma cidden güzel bir mouse

Dostum biraz yavaş mı sallasan? 1 milyon TL oyuna harcıyon kullandığın CPU 7600, GPU B580 yani iyi hoş da sallamanın da bir adabı var. Geçen de 1 TL lik kulaklığı alıcam diye çırpınıyordun mesela.

Kimse wooow adam 1 milyon TL harcamış oyuna demiyor yani havalı falan olmuyon aksine bu tür insanlar için milletin aklından geçenler pek iyi şeyler değil...
Dostum sallamasyon konuşmuyorum da ben bu bendeki sistem 5.inci sistem geçen seneden beri neyin kafasını yaşıyorsun anlayamadım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,680
Üyeler
183,323
Son üye
welfez
Geri