muradsedat
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
Hem delikli hemde deliksiz olarak bol bol mevcut.Bu fiyata çok daha iyisi deliksiz olarak yok.
Hem delikli hemde deliksiz olarak bol bol mevcut.Bu fiyata çok daha iyisi deliksiz olarak yok.
Çinli mouseları stok skatezle kullanmak ölüm, gıcırdama garantili %90'ı. Garanti de onarım ihtimali değişimden çok.Hem delikli hemde deliksiz olarak bol bol mevcut.
Çinli mouseları stok skatezle kullanmak ölüm, gıcırdama garantili %90'ı. Garanti de onarım ihtimali değişimden çok.
Ahahahaha) kaçtane üst seviye çin üretimi mouse kullandın çok merak ediyorum. bilginiz olmayan şeylerde ne çok fikriniz var. sen razerdan devam edip paranla rezil olmak istiyorsan keyfin bilir.
Pahalı gereksiz denmesini anlarımda alan adam niye batıyor sanaSudan ucuz. Bunu alan takım CS22 de bile dünya şampiyonu olur.
Bu fareye bu kadar para verene zeka testi yapılsın.
Bana batmıyor ama sana battı ki cevap yazmışssın. Aldın mı bu fareden?Pahalı gereksiz denmesini anlarımda alan adam niye batıyor sana![]()
Allaha şükür maddi durumum yerinde 6k ya elektronik ürün alınca aklım onda kalmıyor bir gün sana da nasip olur inşallahBana batmıyor ama sana battı ki cevap yazmışssın. Aldın mı bu fareden?
Teşekkür ederim. İyi günlerde kullan.Allaha şükür maddi durumum yerinde 6k ya elektronik ürün alınca aklım onda kalmıyor bir gün sana da nasip olur inşallah
kanka mouse a 6 7k vermem dedim ya gittim da v3 pro 8k hz aldım xdTabi senin tercihin o mouse 3k ya ortalama bu ve beast x en üst seviye ekipmanlar
Ya kardeş sen garip insansın. Tamam en zengin sensin en kaliteliler sana ait) kaçtane üst seviye çin üretimi mouse kullandın çok merak ediyorum. bilginiz olmayan şeylerde ne çok fikriniz var. sen razerdan devam edip paranla rezil olmak istiyorsan keyfin bilir.