Razer Viper V3 Pro 5999 TL amazon satıcılı

eli büyük olanlar hariç almasın. çok büyük bir mouse. birde kaldırıp kaydırmak çok zor kavranmıyor resmen. bence bu para etmez 4000 tl falan olmalı. alınabilir fiyat ise 5000 tl

Beast x alırım daha iyi en azından magnezyun özel bi mouseum olur
ikisinide almam hacı mouse a 6 7k verirsem uyuyamam ben aslında düşünmüyor değilim hyperspeeed olanı ama o3 k bu 6k :D

Razera ömürlük diye bakın brnim viper mini 5 senedir harıl harıl kullanmama rağmen tık yok ayrıca stabilite olarak çok güzel ajazz gibi kopmalar veya paket kaybı vs de yapmıyor

Razera ömürlük diye bakın brnim viper mini 5 senedir harıl harıl kullanmama rağmen tık yok ayrıca stabilite olarak çok güzel ajazz gibi kopmalar veya paket kaybı vs de yapmıyor
bu fiyata 3 tane benzer ozelliklere sahip baska marka mouse alip tanesini 2-3 yil kullanmak daha mantikli bence

bu fiyata 3 tane benzer ozelliklere sahip baska marka mouse alip tanesini 2-3 yil kullanmak daha mantikli bence
benzer özelliklere sahip mouse çok zor diye düşünüyorum rtings sitesinde 1. sırada bu mouse var gecikme değeri tam 1 milisaniye makineyle testte etmişler normalde bende almam 6 7k ya mouse başına bir şey gelir diye ama satıcı amazon tr uğraştırmıyorlar müşteriyi ben aldım bi tane o yüzden

Bu fiyata razer almayın. Eskiden di o asus razer corsair ekipmanlar. wLmouse Finalmouse Pwnage gibi markalar varken bunlar alınmaz. Kötü ürün değil ama bu fiyata çok çok daha iyisi var...

bu maous orj fiyatı 2500 3000 olması lazım o fiyata inmedigi taktirde alınmaz(eski fiyat)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,254
Üyeler
183,252
Son üye
grgnhls
Geri