kesinlikle katılıyorumBeast x alırım daha iyi en azından magnezyun özel bi mouseum olur
kesinlikle katılıyorumBeast x alırım daha iyi en azından magnezyun özel bi mouseum olur
ikisinide almam hacı mouse a 6 7k verirsem uyuyamam ben aslında düşünmüyor değilim hyperspeeed olanı ama o3 k bu 6kBeast x alırım daha iyi en azından magnezyun özel bi mouseum olur
8K hz dioİyi hoş mouse da gereksiz pahalı be
bu fiyata 3 tane benzer ozelliklere sahip baska marka mouse alip tanesini 2-3 yil kullanmak daha mantikli benceRazera ömürlük diye bakın brnim viper mini 5 senedir harıl harıl kullanmama rağmen tık yok ayrıca stabilite olarak çok güzel ajazz gibi kopmalar veya paket kaybı vs de yapmıyor
benzer özelliklere sahip mouse çok zor diye düşünüyorum rtings sitesinde 1. sırada bu mouse var gecikme değeri tam 1 milisaniye makineyle testte etmişler normalde bende almam 6 7k ya mouse başına bir şey gelir diye ama satıcı amazon tr uğraştırmıyorlar müşteriyi ben aldım bi tane o yüzdenbu fiyata 3 tane benzer ozelliklere sahip baska marka mouse alip tanesini 2-3 yil kullanmak daha mantikli bence
Bu fiyata çok daha iyisi deliksiz olarak yok.Bu fiyata razer almayın. Eskiden di o asus razer corsair ekipmanlar. wLmouse Finalmouse Pwnage gibi markalar varken bunlar alınmaz. Kötü ürün değil ama bu fiyata çok çok daha iyisi var...
bu maous orj fiyatı 2500 3000 olması lazım o fiyata inmedigi taktirde alınmaz(eski fiyat)Razer Viper V3 Pro - Ultralight Kablosuz Espor Oyun Mouse'u (8K Hz HyperPolling, 54g hafif tasarım, Focus Pro Sensör 35K DPI, HyperSpeed Kablosuz, 95 saat pil ömrü) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer Viper V3 Pro - Ultralight Kablosuz Espor Oyun Mouse'u (8K Hz HyperPolling, 54g hafif tasarım, Focus Pro Sensör 35K DPI, HyperSpeed Kablosuz, 95 saat pil ömrü) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hiçbir zaman 3000tl yi görmedi bu mousebu maous orj fiyatı 2500 3000 olması lazım o fiyata inmedigi taktirde alınmaz(eski fiyat)
Tabi senin tercihin o mouse 3k ya ortalama bu ve beast x en üst seviye ekipmanlarikisinide almam hacı mouse a 6 7k verirsem uyuyamam ben aslında düşünmüyor değilim hyperspeeed olanı ama o3 k bu 6k![]()