oEnesQlf
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,615
Prime üyelerine özel kuponla 7050 tl ye düşüyor
Normalde 9000 10.000 bandında geziyordu bu rengi
gereksiz ürünülerde bugün
7000tl böyle bir mouse a verilmez faker diye fiyatı buMalzeme kalitesi kusursuz mu
Katılıyorum, sadece merak ettim. Kral 3 sene önce corsair kullanıyodu.7000tl böyle bir mouse a verilmez faker diye fiyatı bu
Faker gibi lol oynatmadığı sürece bu parayı ödemem
Senin mantığınla Beast X'e de para vermeye gerek yok. Beast X E-Sporcu yapmadığı gibi kullanan e-sporcu da yok. Viper V3-Pro shape ve coating olarak fazlasıyla iyi. Tutarlılık olarak da kusursuz bir mouse. Oyunları iyi oynamaya önem veren birinin delik ile rahat edebileceğini sanmıyorum. Normal versiyonu da neredeyse bu fiyatta o yüzden alınır.Şu paraya Beast X almak varken gidip bunu alan varsa.. gülerim yani![]()
Dayi mouse un gördüğü en düşük fiyat 4400. 2-3 bin e nasıl satıldı.2000 bin tl 2024 satıldı 3 bin tl vatan 2025 satıldı çok gereksiz pahalı.
Konuları arat görürsün.Senin mantığınla Beast X'e de para vermeye gerek yok. Beast X E-Sporcu yapmadığı gibi kullanan e-sporcu da yok. Viper V3-Pro shape ve coating olarak fazlasıyla iyi. Tutarlılık olarak da kusursuz bir mouse. Oyunları iyi oynamaya önem veren birinin delik ile rahat edebileceğini sanmıyorum. Normal versiyonu da neredeyse bu fiyatta o yüzden alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dayi mouse un gördüğü en düşük fiyat 4400. 2-3 bin e nasıl satıldı.
deadhadder versiyonu oKonuları arat görürsün.Vatan mağazadan gidip alıyorsun çakallar alıp. Millete 4.500 TL itelediler.helal olsun alanda coktu.