Razer'a para vermeye değer mi ??

Her baş harfi büyük yazmayın yazı düzenine dikkat edersen seviniriz

Hocam Yönetici Olarak DikkatiniziÇekmiş Teşekkür Ederim Ama Maalesef Böyle Kötü Bir Alışkanlığım var. Üniversitede de Bu Alışkanlığım Yüzünden edebiyat Dersinde Hoca Kıl Oldu Ama Düzeltemedim.Sırf Baş Harfleri Büyük Yazıyorum Diye Tecnopat Tarafından Banlandım Anlamsızca Saçmaca. Millet Küfür Eder, Siyaset yapar Ban yok ben Baş Harf Büyük Diye Banlandım. Hatta Tecnopatdan Böyle Saçma Bir Şey Yüzünden Ban yedim Diye Ekşide ve forum donanımhaber de Baya Linç Ettiler. Kullandığım 2 Forum Sitesi Var. Birisi Donanım haber Ki Bugüne Kadar Hiç Sıkıntı Yaşatmadılar İkinci Forum Sitesi de Sizin Forum Siteniz. Eğer Sizde bu Yüzden Cezai İşlem Yapacaksanız Eyvallah. Ama Dediğim Gibi Alışkanlık. Çalıştığım Kurumda da Maalesef bu şekilde Yazıyorum.Hem Düz El Yazısı hemde Klavye İle Maalesef Baş Harfler Büyük Yazıyorum.

PARAN VARSA ALABİLİRSİN

selamlar herkese forumdaki dostlar sizce razer gerçekten parasını hak eden bir firmamı ürünlerimim kalitesinden memnun musunuz ?
Klavye alıcaksan razer mouse alıcaksan Steelseries kulaklık alıcaksan hyperx bana gore herkesin zevkleri ve renkleri farklıdır.

Bence tamamen para israfı. Bu markaya verecğin parayla JD, Logitech gibi kaliteli markalar tavsiyemdir
JD nasıl kaliteli marka? Düşük bütçe dışında alınmaması gereken bir markadır JD. Hatta bana kalsa kulaklık dışında düşük bütçede de alınmamalı. Logitech ile James Donkey’i aynı safa koymak gülünç bir şey.

JD nasıl kaliteli marka? Düşük bütçe dışında alınmaması gereken bir markadır JD. Hatta bana kalsa kulaklık dışında düşük bütçede de alınmamalı. Logitech ile James Donkey’i aynı safa koymak gülünç bir şey.
Üründen ürüne modelden modele değişir

Razer kötü bir firma değil, ama gereksiz pahalı.

Tasarım ve özellik olarak birbirinin aynısı olan 2 klavye düşün;
# X Klavye --- 650 TL
# Razer ------ 1300 TL

Aynı anda logitech hoporlor ve kulaklık kullanıyorum ve aynı zamanda JamesDonkey 710 kullanıyorum. Aradaki tek fark marka. Benim gözümde, kaliteleri aynı neredeyse

Geri