Razer'a para vermeye değer mi ??

Roudunya

80+
Reaksiyon skoru
2
selamlar herkese forumdaki dostlar sizce razer gerçekten parasını hak eden bir firmamı ürünlerimim kalitesinden memnun musunuz ?

Ekler

• maxresdefault.webp
    maxresdefault.webp
    84.6 KB · Hit: 79
SS Apex Pro'dan sonra Razer'ın pek önemi kalmadı benim için ama ileride nasıl aksiyonlar alabilir bilemem ama bugün için Razer aradığım merak ettiğim bir marka olmaktan çıktı

Bence tamamen para israfı. Bu markaya verecğin parayla JD, Logitech gibi kaliteli markalar tavsiyemdir

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler...

SS Apex Pro'dan sonra Razer'ın pek önemi kalmadı benim için ama ileride nasıl aksiyonlar alabilir bilemem ama bugün için Razer aradığım merak ettiğim bir marka olmaktan çıktı
Bencede ürünleri hem alım gücümüzün üstünde, hemde fiyatına göre başarısız ürünler oldugunu düşünüyorum.

Kulaklık dışında tercih edeceğim bir marka değil Razer. Kraken TE kullanmaktayım ve memnunum.

Razer Logosunu nereye yapıştırıyorsa fiyatı boşuna uçuyor. Çöp bir ürün olsun üstünde razer logosu olsun o ürün en az 500 TL. Razer alma başka markalara yönelmeni tavsiye ediyorum

Razer Logosunu nereye yapıştırıyorsa fiyatı boşuna uçuyor. Çöp bir ürün olsun üstünde razer logosu olsun o ürün en az 500 TL. Razer alma başka markalara yönelmeni tavsiye ediyorum
gerçekten haklısın :D

Şimdi Nasıl Makam Arabalarında Mercedes Ön Planda İse Oyun Dünyasının Oyuncu Ekipmanlarında da Razer Tek. Nasıl Drone Dünyasında DJİ Tekel İse Razer da Oyuncuların Dünyasında Tekel. Ben Klavgyesini Kullanıyorum. Daha Önce Rempage Jd Kullandım Ama Abi Razer Ayrı Bir Güzellik Ya

Klasik klavyeleri alınmaz artık. Huntsman gibi optik switch kullanan modeller bir düşünülebilir.

Son düzenleme:
Razer'ın her ürünü iyi ama çoğu ürünü (dolar sağolsun) inanılmaz pahalıya satılıyor. 40 dolarlık Basilisk'in ülkemizde 400 tl olması mesela.

Şimdi Nasıl Makam Arabalarında Mercedes Ön Planda İse Oyun Dünyasının Oyuncu Ekipmanlarında da Razer Tek. Nasıl Drone Dünyasında DJİ Tekel İse Razer da Oyuncuların Dünyasında Tekel. Ben Klavgyesini Kullanıyorum. Daha Önce Rempage Jd Kullandım Ama Abi Razer Ayrı Bir Güzellik Ya
Her baş harfi büyük yazmayın yazı düzenine dikkat edersen seviniriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,780
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri