inceğini sanmıyorum ama epicde kuponlarla vs 140 tl di galibaMerhaba herkese rdr nin şuan steam de şuan 200tl fiyatı var. Ortalama 1 ay sonra pc toplayacağım 2 ay içerisinde 200 TL nin altına inermi sizce yoksa şimdi alıyımmı
PC'yi almadan oyun almak biraz saçma değil mi ? Elinizde patlamasın sonra.
epic de kupon vardı bende 70 tl indirimmi öyle bişeydi epicde 200 tl oyun gittim 140 130 tl civarında aldımMerhaba herkese rdr nin şuan steam de şuan 200tl fiyatı var. Ortalama 1 ay sonra pc toplayacağım 2 ay içerisinde 200 TL nin altına inermi sizce yoksa şimdi alıyımmı
pc alacağım garanti zaten de hazır indirimdeyken kaçırmıyım dedim ama 2 ay içinde falan daha fazla indirime girerse almayacağımPC'yi almadan oyun almak biraz saçma değil mi ? Elinizde patlamasın sonra.
bende de 2 tane vardı birinle metro exodus aldım ama diğeri duruyordu şuan satın alma yerine geldiğimde göremiyorum o kuponuepic de kupon vardı bende 70 TL indirimmi öyle bişeydi epicde 200 TL oyun gittim 140 130 TL civarında aldım
kuponun detaylarında ne yazıyor her oyunda geçmeye bilirpc alacağım garanti zaten de hazır indirimdeyken kaçırmıyım dedim ama 2 ay içinde falan daha fazla indirime girerse almayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende de 2 tane vardı birinle metro exodus aldım ama diğeri duruyordu şuan satın alma yerine geldiğimde göremiyorum o kuponu
süreleri oluyor galiba n11 deki sistem gibihocam yok göremiyorum dediğim direkt kupon gitmiş yani hiç bir oyunda kullanamıyorum ve hiç bir şey almadım uçup gitti sanki![]()