mesela ben yenilikciyim cyberpunk apex tarzı oyunları daha çok severim.Valla denemekten zarar gelmez hocam indirimde bide bi alıp tadına bakmak lazım![]()
mesela ben yenilikciyim cyberpunk apex tarzı oyunları daha çok severim.
Ne gibi sıkıyor hocam başlarda ? çok fazla açıklık vermeden söyleyebilrsen sevinirim çünkü hevesim gider hahahaoyun güzelde başlar çok sıkıyor
ozaman cyperpunk alValla hocam FPS oyuncusu olduğum için hiç cyperpunk vs rdr2 hikayeli oyunlar oynamadım o yüzden hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum arada kaçamak yapmak iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne gibi sıkıyor hocam başlarda ? çok fazla açıklık vermeden söyleyebilrsen sevinirim çünkü hevesim gider hahaha![]()
Full fps oynadıysan rdr2 seni aşırı sıkar, bence başta daha hızlı akan hikayeli oyunlara yönel. alışınca geçersin rdr2'yeValla hocam FPS oyuncusu olduğum için hiç cyperpunk vs rdr2 hikayeli oyunlar oynamadım o yüzden hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum arada kaçamak yapmak iyidir.
Ne gibi sıkıyor hocam başlarda ? çok fazla açıklık vermeden söyleyebilrsen sevinirim çünkü hevesim gider hahaha![]()
bende çok oynamadım çok yavaş ilerliyor silip tekrar yükledim tekrar başlıycamValla hocam FPS oyuncusu olduğum için hiç cyperpunk vs rdr2 hikayeli oyunlar oynamadım o yüzden hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum arada kaçamak yapmak iyidir.
Hikakeyi takip edersen iyi sama baska görevlere odaklanırsan sarmaz.Cyperpunk hikaye işleyişi nasıl ilerliyor hocam ?
RDR 2 satın alırım kenarda durur hocam bide cyperpunk filan alırım epic games sitesinden cashback olarak veriyor zaten yarı fiyatını başka ne oynayabilirim bunları bitirdikten sonra ?Full fps oynadıysan rdr2 seni aşırı sıkar, bence başta daha hızlı akan hikayeli oyunlara yönel. alışınca geçersin rdr2'ye
GoW 2018 Epic'te filan satılıyor mu hocam ?Online fps oyuncusuysan yanından bile geçme 1 saat oynar bir daha yüzüne bakmazsın.
Tavsiyem GoW 2018.