RDR 2 Alınır mı sizce ?

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
814
RDR 2 sizce alınır mı beyler ?
Herkes çok övüyor o kadar övüldüğü kadar güzel mi ?

Valla hocam FPS oyuncusu olduğum için hiç cyperpunk vs rdr2 hikayeli oyunlar oynamadım o yüzden hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum arada kaçamak yapmak iyidir. :D
mesela ben yenilikciyim cyberpunk apex tarzı oyunları daha çok severim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun güzelde başlar çok sıkıyor
Ne gibi sıkıyor hocam başlarda ? çok fazla açıklık vermeden söyleyebilrsen sevinirim çünkü hevesim gider hahaha :D

Valla hocam FPS oyuncusu olduğum için hiç cyperpunk vs rdr2 hikayeli oyunlar oynamadım o yüzden hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum arada kaçamak yapmak iyidir. :D

Ne gibi sıkıyor hocam başlarda ? çok fazla açıklık vermeden söyleyebilrsen sevinirim çünkü hevesim gider hahaha :D
ozaman cyperpunk al

Full fps oynadıysan rdr2 seni aşırı sıkar, bence başta daha hızlı akan hikayeli oyunlara yönel. alışınca geçersin rdr2'ye

Online fps oyuncusuysan yanından bile geçme 1 saat oynar bir daha yüzüne bakmazsın.
Tavsiyem GoW 2018.

bende çok oynamadım çok yavaş ilerliyor silip tekrar yükledim tekrar başlıycam

Full fps oynadıysan rdr2 seni aşırı sıkar, bence başta daha hızlı akan hikayeli oyunlara yönel. alışınca geçersin rdr2'ye
RDR 2 satın alırım kenarda durur hocam bide cyperpunk filan alırım epic games sitesinden cashback olarak veriyor zaten yarı fiyatını başka ne oynayabilirim bunları bitirdikten sonra ?

Online fps oyuncusuysan yanından bile geçme 1 saat oynar bir daha yüzüne bakmazsın.
Tavsiyem GoW 2018.
GoW 2018 Epic'te filan satılıyor mu hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,093
Üyeler
174,307
Son üye
onurrun
Geri