Daha Başından Sarmadı 1 Saat Oynamadan Sildim Gereksiz Abartılan Balon Oyun Yani Kovboy Türünün Bu Kadar Abartılmasına Gerek Yok Gta 5 Deseler Eşi Benzeri Yok Nerdeyse Tamam Dicem Ama Şu Oyuna Dünyanın En İyi Oyunu Demeyin Kardeş
Ortalık karışacak gibi.Buyrun herkesin yere göğe sığdıramadığı,kimisinin en iyi oyun olduğunu idda ettiği rdr2 oyuncuğu
Olm sizin derdiniz ne? Her hafta Rdr2 kötü oyun adlı başlıklar açılmaya başlandı, Biri para falan mı veriyor? Beğenen oynar beğenmeyen oynamaz, size batan ne?
Ortalık karışacak gibi.Buyrun herkesin yere göğe sığdıramadığı,kimisinin en iyi oyun olduğunu idda ettiği rdr2 oyuncuğu
Kanka bu her oyunda olabilecek şeyler ckckckckddkd
Başının sarmaması normal bende başını oynayıp bıraktım sonrasında tekrar başladım hayran kaldımDaha Başından Sarmadı Gereksiz Abartılan Balon Oyun Yani Kovboy Türünün Bu Kadar Abartılmasına Gerek Yok Gta 5 Deseler Eşi Benzeri Yok Nerdeyse Tamam Dicem Ama Şu Oyuna En İyi Oyun Demeyin Kardeş
çok hantal bir oyun. 22 saat oynadım ama bir gram keyif vermedi.şimdi tekrar başladım 13.saatimdeyim. oyunu bitirmek için zorluyorum ama yok aga 60 saatlik oyun yapmışlar.chapter 2 'ye gelmem 13 saat sürdü zaten. Aman aman heycanlandıran da bir görev yok zaten(bence).Daha Başından Sarmadı 1 Saat Oynamadan Sildim Gereksiz Abartılan Balon Oyun Yani Kovboy Türünün Bu Kadar Abartılmasına Gerek Yok Gta 5 Deseler Eşi Benzeri Yok Nerdeyse Tamam Dicem Ama Şu Oyuna Dünyanın En İyi Oyunu Demeyin Kardeş
Hocam yine doğru konuşuyor.Tarihin en iyi oyunu kusursuz
Katılıyorum Bana Göre En İyi Hikaye : Metro Exodus (2019) En Özeli : Mafia 2 (2012) En Üst Seviye : The Last Of Us (Pc) En İyi Gizlilikte Hitman Absulation (2012) Üstüne Tanımamçok hantal bir oyun. 22 saat oynadım ama bir gram keyif vermedi.şimdi tekrar başladım 13.saatimdeyim. oyunu bitirmek için zorluyorum ama yok aga 60 saatlik oyun yapmışlar.chapter 2 'ye gelmem 13 saat sürdü zaten. Aman aman heycanlandıran da bir görev yok zaten(bence).
açıkçası fazla abartıldığını düşünüyorum.
Erkek adam fps oyunu oynar