Neler Yeni

rdr 2 çok iyi oyun (!)

JSezar

80+ Silver
Bunda bişey yok war thunder da tanklar bazen uçuyor.
bu iyiymiş :D

şaka bir yana oyunda karşılaştığım tek bug bu.toplam30 saatten fazla oynadım,bir tane bug bulunca paylaşmak istedim.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,871
İsim
Can BOZKURT
Sende oldu diye herkesde olacak değil bra😌
Oyunu komple bitirdim hiç bug olmadı başta sıkıcı geldi ağır olduğundan ancak sonradan açıldığı için hayran kaldım benim için RDR 2 ilk, Mafia 2 ise hikayeli oyun dünyasının en iyilerinden.

JSezar

80+ Silver

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
Belkide deli rolü yapıyor, çok iyi düşünülmüş..

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
Kardeşim Milletin Neden Hakkına Giriyorsun Seni Crack Savar Orjinal Oyun Dostu Crack Düşmanı @Mete Yavuz İle Başbaşa Bırakıyorum O Senin İcabına Bakacak Mete Hocamın Hakkına Giremez Kimse
Zaten cehenneme gideceğime eminim o yüzden sorun yok başka soru varsa aliyim. 🤣

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Attila Alpaslan
çok hantal bir oyun. 22 saat oynadım ama bir gram keyif vermedi.şimdi tekrar başladım 13.saatimdeyim. oyunu bitirmek için zorluyorum ama yok aga 60 saatlik oyun yapmışlar.chapter 2 'ye gelmem 13 saat sürdü zaten. Aman aman heycanlandıran da bir görev yok zaten(bence).

açıkçası fazla abartıldığını düşünüyorum.
Chapter 2'ye ben 3,3 saatte geldim, siz nasıl 13 saatte bitirdiniz?

JSezar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Zübeyr Sürmeci
Kabul etsenizde etmesenizde Rdr2 en "iyi" oyun. Sevmeyebilirsin fakat Rockstar'a saygı duymalısın. Oyun dünyasında onlar kadar işini severek ve kaliteli yapan başka bir şirket yok :D Oyun dünyasının standartlarını belirliyor adamlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum Bana Göre En İyi Hikaye : Metro Exodus (2019) En Özeli : Mafia 2 (2012) En Üst Seviye : The Last Of Us (Pc) En İyi Gizlilikte Hitman Absulation (2012) Üstüne Tanımam
Metro gerek hikayesiyle gerek atmosferiyle eşi benzeri olmayan bir oyun fakat Rdr2 ayrı seviye. Bir oyun değil bir sanat eseri adeta.

Son düzenleme:

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mahir
Rdr 2 çok güzel oyun bana göre hikayesiyle, atmosferiyle vs. Ama kesinlikle fazla abartılıyor. Hayatında toplasan 4-5 farklı oyun oynamış adamlar tarafından.

brsokcu

80+ Bronze
Daha Başından Sarmadı 1 Saat Oynamadan Sildim Gereksiz Abartılan Balon Oyun Yani Kovboy Türünün Bu Kadar Abartılmasına Gerek Yok Gta 5 Deseler Eşi Benzeri Yok Nerdeyse Tamam Dicem Ama Şu Oyuna Dünyanın En İyi Oyunu Demeyin Kardeş
profil fotoğrafını görünce tepki vermek istemedim ama PUHAHAHAUSDHAUSHDASUHDDFGNHFGJGCHJX

Top Bottom