Oyunu komple bitirdim hiç bug olmadı başta sıkıcı geldi ağır olduğundan ancak sonradan açıldığı için hayran kaldım benim için RDR 2 ilk, Mafia 2 ise hikayeli oyun dünyasının en iyilerinden.Sende oldu diye herkesde olacak değil bra
Zaten cehenneme gideceğime eminim o yüzden sorun yok başka soru varsa aliyim.Kardeşim Milletin Neden Hakkına Giriyorsun Seni Crack Savar Orjinal Oyun Dostu Crack Düşmanı @Mete Yavuz İle Başbaşa Bırakıyorum O Senin İcabına Bakacak Mete Hocamın Hakkına Giremez Kimse
Chapter 2'ye ben 3,3 saatte geldim, siz nasıl 13 saatte bitirdiniz?çok hantal bir oyun. 22 saat oynadım ama bir gram keyif vermedi.şimdi tekrar başladım 13.saatimdeyim. oyunu bitirmek için zorluyorum ama yok aga 60 saatlik oyun yapmışlar.chapter 2 'ye gelmem 13 saat sürdü zaten. Aman aman heycanlandıran da bir görev yok zaten(bence).
açıkçası fazla abartıldığını düşünüyorum.
Metro gerek hikayesiyle gerek atmosferiyle eşi benzeri olmayan bir oyun fakat Rdr2 ayrı seviye. Bir oyun değil bir sanat eseri adeta.Katılıyorum Bana Göre En İyi Hikaye : Metro Exodus (2019) En Özeli : Mafia 2 (2012) En Üst Seviye : The Last Of Us (Pc) En İyi Gizlilikte Hitman Absulation (2012) Üstüne Tanımam
profil fotoğrafını görünce tepki vermek istemedim ama PUHAHAHAUSDHAUSHDASUHDDFGNHFGJGCHJXDaha Başından Sarmadı 1 Saat Oynamadan Sildim Gereksiz Abartılan Balon Oyun Yani Kovboy Türünün Bu Kadar Abartılmasına Gerek Yok Gta 5 Deseler Eşi Benzeri Yok Nerdeyse Tamam Dicem Ama Şu Oyuna Dünyanın En İyi Oyunu Demeyin Kardeş