RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,981
O sırada AMD:Sende oldu diye herkesde olacak değil bra![]()
O sırada AMD:Sende oldu diye herkesde olacak değil bra![]()
Valve > RockstarKabul etsenizde etmesenizde Rdr2 en "iyi" oyun. Sevmeyebilirsin fakat Rockstar'a saygı duymalısın. Oyun dünyasında onlar kadar işini severek ve kaliteli başka bir şirket yokOyun dünyasının standartlarını belirliyor adamlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Metro gerek hikayesiyle gerek atmosferiyle eşi benzeri olmayan bir oyun fakat Rdr2 ayrı seviye. Bir oyun değil bir sanat eseri adeta.
sen bu chatgpt den blog yazdırıp para kazanacak hesap değil misinValve > Rockstar
90 saat oynadım 1 bugla bile karşılaşmadım ki karşılaştığın bugda oyunu kıracak cinsten bir bug değil
Ortalık karışacak gibi.Buyrun herkesin yere göğe sığdıramadığı,kimisinin en iyi oyun olduğunu idda ettiği rdr2 oyuncuğu![]()
g*tumle güldüm.Valve > Rockstar
Kardeşim şunu gelde bizim sınıftakilere bi anlat lütfen anlatıyorum anlamıyorlar çıldırmak üzereyimDaha Başından Sarmadı 1 Saat Oynamadan Sildim Gereksiz Abartılan Balon Oyun Yani Kovboy Türünün Bu Kadar Abartılmasına Gerek Yok Gta 5 Deseler Eşi Benzeri Yok Nerdeyse Tamam Dicem Ama Şu Oyuna Dünyanın En İyi Oyunu Demeyin Kardeş
Ulan seviyorsanız sevin sevmiyorsanız sevmeyin. Her sene rdr2 balon mu iyi mi kavgasına girmeye ne gerek var biri çıkıyor 1 saat oynuyor sarmıyor oyunun baş düşmanı oluyor, sal gitsin lan oyun lan bu oyun oyun
Ortalık karışacak gibi.Buyrun herkesin yere göğe sığdıramadığı,kimisinin en iyi oyun olduğunu idda ettiği rdr2 oyuncuğu![]()