Neler Yeni

rdr 2 çok iyi oyun (!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Yasin KANLI
Daha Başından Sarmadı 1 Saat Oynamadan Sildim Gereksiz Abartılan Balon Oyun Yani Kovboy Türünün Bu Kadar Abartılmasına Gerek Yok Gta 5 Deseler Eşi Benzeri Yok Nerdeyse Tamam Dicem Ama Şu Oyuna Dünyanın En İyi Oyunu Demeyin Kardeş
GTA 5 te balon knk GTA San Andreas daha fazla etkileşime sahip bir oyun. GTA 5 in sadece grafikleri iyi hikayesi zaten en kötü GTA hikayesi

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Başından Sarmayan İlerde'de Sarmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

San Andreas'da Bana Göre İyi Değil Vice City Daha İyi
Kanka ne anlatıyorsun burada o zaman hić oyun oynama daha iyi git çerezlik oyunlar oyna oyunların çoğu böyle ilk saatler sarmaz sonra çok sarar genelde böyle mesela

GTA 5 te balon knk GTA San Andreas daha fazla etkileşime sahip bir oyun. GTA 5 in sadece grafikleri iyi hikayesi zaten en kötü GTA hikayesi
Hikaye olarak bence en iyisi GTA 4

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
mecit burak kılıç
1707645551579.png

bence güzel yaa

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
Cengiz
Kanka ne anlatıyorsun burada o zaman hić oyun oynama daha iyi git çerezlik oyunlar oyna oyunların çoğu böyle ilk saatler sarmaz sonra çok sarar genelde böyle mesela

Hikaye olarak bence en iyisi GTA 4
Kanka Oyunlar Başından Sarar Zaten Sarmazsa Oynanmaz Örneğin Tlou Başından Bir Baba Ve Kız İlişkisini Ve Onu Kaybedişini Gösteriyor İnsanı Bağlıyor Mesela Sarıyor Gibi Düşün Ama Rdr 2 Daha Başından Fiyasko

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,094
İsim
.
Daha Başından Sarmadı 1 Saat Oynamadan Sildim Gereksiz Abartılan Balon Oyun Yani Kovboy Türünün Bu Kadar Abartılmasına Gerek Yok Gta 5 Deseler Eşi Benzeri Yok Nerdeyse Tamam Dicem Ama Şu Oyuna Dünyanın En İyi Oyunu Demeyin Kardeş
Parti kur oy verelim reis tamamen balon oyun

Kanka Oyunlar Başından Sarar Zaten Sarmazsa Oynanmaz Örneğin Tlou Başından Bir Baba Ve Kız İlişkisini Ve Onu Kaybedişini Gösteriyor İnsanı Bağlıyor Mesela Sarıyor Gibi Düşün Ama Rdr 2 Daha Başından Fiyasko
Çok doğru reis bomboş sen biliyon bu oyunu sarmıyor ki oyun

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
Cengiz
Eyw Canım Yakında Hem İktidara Hem Muhalefete Karşı Bir Parti Olarak Karşınıza Çıkacam (BURDAYIM BE BURDAYIM VALLAHİDE BURDAYIM BİLLAHİDE BURDAYIM)

Çok doğru reis bomboş sen biliyon bu oyunu sarmıyor ki oyun
wfersougwerstyfoıuawerıfutgwuoıgawerıugoıuawer

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,601
İsim
Oğuz
Dünyanın en iyi oyunu mu tartışılır fakat çok iyi bir oyundur. Bug olunca da kötü olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren
Ah şu oyunu kötülemek için saçma sapan şeylerden dem vuruyorsunuz ya ben çok gülüyorum size.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,340
İsim
Diyarhan
RDR2 herkese hitap etmiyor. İlk 2 3 saat zaten çok sıkıcı sonra hızlanıyor. Gençlere göre değil bence. Ayrıca 1. Oyun remasterad halde çıksa da oynasak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,981
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack
Top Bottom