stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,528
Rdr2 abartılan hantal bi oyun demişsin ya kardeşim oyunu bitirince düşüncen aynımı diye soruyorumdediğinden bir şey anlaşılmıyor
Rdr2 abartılan hantal bi oyun demişsin ya kardeşim oyunu bitirince düşüncen aynımı diye soruyorumdediğinden bir şey anlaşılmıyor
Vampirleri felan gördünmü yan görevlerde ?2.bölümden sonra hiç yan görev yapmadım 41 saatte bitti. 60 saatte biter diyordum. sanki erken bitti
nerdeyse hiç yan görev yapmadım.vampir falan yoktuVampirleri felan gördünmü yan görevlerde ?
Oyunu görev odaklı bitirmek amacıyla gittiğiniz için çoğu şeyden haberiniz yok. At sürme simulatörü dediğiniz oyunda atla giderken bir sürü şey oluyor. Yamyamlarla falan karşılaştım, seni ketenpereye getirip soyuyorlar falan. Bambaşka bir oyun gerçekten.nerdeyse hiç yan görev yapmadım.vampir falan yoktu
Biliyorum. Ben oyunu hikayesi için oynadım. Açık dünyası umrumda değil.Oyunu görev odaklı bitirmek amacıyla gittiğiniz için çoğu şeyden haberiniz yok. At sürme simulatörü dediğiniz oyunda atla giderken bir sürü şey oluyor. Yamyamlarla falan karşılaştım, seni ketenpereye getirip soyuyorlar falan. Bambaşka bir oyun gerçekten.
Oyunun sonu zaten biliniyordu. Seri zaten hikayeyi terse akıtıyor. Ondan dolayı hikayeden ziyade olaylara odaklanmak en mantıklısı bu oyunda.Biliyorum. Ben oyunu hikayesi için oynadım. Açık dünyası umrumda değil.