Ben biraz dede gibiyim bu işlere ne bileyim alışamadım herhalde10 yaşındaki kardeşim bile çok rahat oynuyor rdr yi siz nasıl beceremediniz hocam
Ben biraz dede gibiyim bu işlere ne bileyim alışamadım herhalde10 yaşındaki kardeşim bile çok rahat oynuyor rdr yi siz nasıl beceremediniz hocam
Nadiren bug oluyor, o da rockstar gta v kadar bu oyuna güncelleme getirmiyor normal.
Ortalık karışacak gibi.Buyrun herkesin yere göğe sığdıramadığı,kimisinin en iyi oyun olduğunu idda ettiği rdr2 oyuncuğu
Hocam bana Rdr2 muadilinde bir kovboy oyunu öneririr misiniz?Daha Başından Sarmadı 1 Saat Oynamadan Sildim Gereksiz Abartılan Balon Oyun Yani Kovboy Türünün Bu Kadar Abartılmasına Gerek Yok Gta 5 Deseler Eşi Benzeri Yok Nerdeyse Tamam Dicem Ama Şu Oyuna Dünyanın En İyi Oyunu Demeyin Kardeş
Piyasada Kovboy Türü Yok Kardeşim Öneremem Ama Yok Diye De Bu Dünyanın En İyi Olduğu Anlamına Gelmiyor Sadece O Kategoride İyidirHocam bana Rdr2 muadilinde bir kovboy oyunu öneririr misiniz?
600'e yakın saat oynadım. Online+Story. Hiç bir bugla karşılaşmadım desem yeridir. Bu arada evet rdr2 Dünya'nın en iyi oyunu. Sende böyle bug olması ve bunun oyunu kötü yapmayacağı aşikar. Gerçi siz alışkınsınız cyberbug 2077 gibi oyunlara. Niye bu kadar takıldınız ki?
Ortalık karışacak gibi.Buyrun herkesin yere göğe sığdıramadığı,kimisinin en iyi oyun olduğunu idda ettiği rdr2 oyuncuğu
Piyasada Kovboy Türü Yok Kardeşim Öneremem Ama Yok Diye De Bu Dünyanın En İyi Olduğu Anlamına Gelmiyor Sadece O Kategoride İyidir
Düşüncen hala aynımı hızlı bitirmişsin bu arada2.bölümden sonra hiç yan görev yapmadım 41 saatte bitti. 60 saatte biter diyordum. sanki erken bitti
katılıyorum çok fazla abartıldığını düşünüyorum 1 saat kadar oynadım karda at sürmekten başka bir şey yapmadım en sonunda sinirlenip sildim bir daha da oynamadım sonraki bölümleri iyi diyorlar da oyun beni baştan sarsın ki devam edeyimDaha Başından Sarmadı 1 Saat Oynamadan Sildim Gereksiz Abartılan Balon Oyun Yani Kovboy Türünün Bu Kadar Abartılmasına Gerek Yok Gta 5 Deseler Eşi Benzeri Yok Nerdeyse Tamam Dicem Ama Şu Oyuna Dünyanın En İyi Oyunu Demeyin Kardeş