rdr 2 çok iyi oyun (!)

JSezar

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,346

Ortalık karışacak gibi.Buyrun herkesin yere göğe sığdıramadığı,kimisinin en iyi oyun olduğunu idda ettiği rdr2 oyuncuğu :D

Ortalık karışacak gibi.Buyrun herkesin yere göğe sığdıramadığı,kimisinin en iyi oyun olduğunu idda ettiği rdr2 oyuncuğu :D
Daha Başından Sarmadı 1 Saat Oynamadan Sildim Gereksiz Abartılan Balon Oyun Yani Kovboy Türünün Bu Kadar Abartılmasına Gerek Yok Gta 5 Deseler Eşi Benzeri Yok Nerdeyse Tamam Dicem Ama Şu Oyuna Dünyanın En İyi Oyunu Demeyin Kardeş

Olm sizin derdiniz ne? :D Her hafta Rdr2 kötü oyun adlı başlıklar açılmaya başlandı, Biri para falan mı veriyor? Beğenen oynar beğenmeyen oynamaz, size batan ne?

Daha Başından Sarmadı Gereksiz Abartılan Balon Oyun Yani Kovboy Türünün Bu Kadar Abartılmasına Gerek Yok Gta 5 Deseler Eşi Benzeri Yok Nerdeyse Tamam Dicem Ama Şu Oyuna En İyi Oyun Demeyin Kardeş
Başının sarmaması normal bende başını oynayıp bıraktım sonrasında tekrar başladım hayran kaldım

Bende başladım oyuna fakat herkes beklentimi yükselttiği için oyun pek sarmadı , yavaş ilerliyor arada oynayasım gelince giriyorum

Daha Başından Sarmadı 1 Saat Oynamadan Sildim Gereksiz Abartılan Balon Oyun Yani Kovboy Türünün Bu Kadar Abartılmasına Gerek Yok Gta 5 Deseler Eşi Benzeri Yok Nerdeyse Tamam Dicem Ama Şu Oyuna Dünyanın En İyi Oyunu Demeyin Kardeş
çok hantal bir oyun. 22 saat oynadım ama bir gram keyif vermedi.şimdi tekrar başladım 13.saatimdeyim. oyunu bitirmek için zorluyorum ama yok aga 60 saatlik oyun yapmışlar.chapter 2 'ye gelmem 13 saat sürdü zaten. Aman aman heycanlandıran da bir görev yok zaten(bence).

açıkçası fazla abartıldığını düşünüyorum.

çok hantal bir oyun. 22 saat oynadım ama bir gram keyif vermedi.şimdi tekrar başladım 13.saatimdeyim. oyunu bitirmek için zorluyorum ama yok aga 60 saatlik oyun yapmışlar.chapter 2 'ye gelmem 13 saat sürdü zaten. Aman aman heycanlandıran da bir görev yok zaten(bence).

açıkçası fazla abartıldığını düşünüyorum.
Katılıyorum Bana Göre En İyi Hikaye : Metro Exodus (2019) En Özeli : Mafia 2 (2012) En Üst Seviye : The Last Of Us (Pc) En İyi Gizlilikte Hitman Absulation (2012) Üstüne Tanımam

Son düzenleme:
Geri