Tamam.
Okyanusun büyüklüğü pet şişeyi attığın gerçeğini değiştirir mi peki ?Tamam.
Okyanusun büyüklüğü pet şişeyi attığın gerçeğini değiştirir mi peki ?
Yok mu olur ?Evet. Koskocaman bir okyanus, muhtemelen durmaksızın o pet şişe savrulur nihayetinde yok olur.
Yok mu olur ?
Sen şişeyi atarak okyanusu kirletttinmi ? Kirlettin bu konuda hemfikirmiyiz ?
Arkadaşlar rdr2 yi beğenmeyen yallah GTA 5 de boş boş görevler yapsın. Hadi kardeşim siz GTA 5 de çöp kamyonu toplayıp sıkıcı karakterleri ile banka soymaya devam edin
O sırada sıradan bir ubisoft oyunu
Ortalık karışacak gibi.Buyrun herkesin yere göğe sığdıramadığı,kimisinin en iyi oyun olduğunu idda ettiği rdr2 oyuncuğu
SONUNDA benim gibi düşünen insan buldum bıktırdılar rdr2(balon) oyuncuğundan bu insanlar ya hikayesi için yada verdiği para boşa gitmesin diye oynuyorlar
Ortalık karışacak gibi.Buyrun herkesin yere göğe sığdıramadığı,kimisinin en iyi oyun olduğunu idda ettiği rdr2 oyuncuğu
Boş görevler yapmayı 60 saatin 55 satini at sürüp kalan 5 saatini silah ile kapışmaya yeğlerimArkadaşlar rdr2 yi beğenmeyen yallah GTA 5 de boş boş görevler yapsın. Hadi kardeşim siz GTA 5 de çöp kamyonu toplayıp sıkıcı karakterleri ile banka soymaya devam edin
kanki sen boşver bu işleri git cs valo oynaDaha Başından Sarmadı 1 Saat Oynamadan Sildim Gereksiz Abartılan Balon Oyun Yani Kovboy Türünün Bu Kadar Abartılmasına Gerek Yok Gta 5 Deseler Eşi Benzeri Yok Nerdeyse Tamam Dicem Ama Şu Oyuna Dünyanın En İyi Oyunu Demeyin Kardeş
Yok hocam gta5 rdr 2 ye göre baya sıkıcı bir oyun. Banka soymak için sürekli git şurdan şu kamyonu al yok git burdan bunu al dağa götür falan filan. En son vinçle yük diziyordum bir görevdeş yeter diyip hikayeye devam etmedim.Öylede demeyelim hocam GTA 5'de iyi bir oyun. The Last of Us Part 2 deseydiniz yerinde olurdu.
hızlı seyahatten haberi olmayan bir canlı daha. Hadi rdr 2 de sürekli at sürüyoruz o zaman gta 5de de sürekli araba sürüyoruz böyle bir saçmalık yok. Gta 5 e araba simulatör diyeni görmedimBoş görevler yapmayı 60 saatin 55 satini at sürüp kalan 5 saatini silah ile kapışmaya yeğlerim