10 yaşındaki kardeşim bile çok rahat oynuyor rdr yi siz nasıl beceremediniz hocamBen oynayamadım ata binerken kontrol bile edemiyorum, dağdan aşağı düşüyor bilmem ne oluyor vs vs
Atlar sıçıyor, atların taş*kları soğukta büzüşüp sıcak havada salıyor bunlar da var...Peki 2dk silah sıktın diye iyi oyunmu oluyor yada atın cesedinin çürümesi falan
Ben at taşa takılıp düştüğünde baya gülmüştüm. Böyle güzel bir mekanik beklemiyordum çünkü.Ben oynayamadım ata binerken kontrol bile edemiyorum, dağdan aşağı düşüyor bilmem ne oluyor vs vs
Bunlarda var evetAtlar sıçıyor, atların taş*kları soğukta büzüşüp sıcak havada salıyor bunlar da var...
Görünce direkt anladım bu kadar saçma fikirler ancak sende çıkar diye.He Oyum Kardeşim 10 Numara İçerik Çıktı Ama Siteyi Saldım
Oynuyom Zaten Ama Story Oyunda Oynuyomkanki sen boşver bu işleri git cs valo oyna
Yok Lan Baya Mantıklıydı Domain Felan Para Gitmesin Diye Cepten UğraşmadımGörünce direkt anladım bu kadar saçma fikirler ancak sende çıkar diye.
Hee mantıklıydı. Para getirecek proje için domain almadın öyle miOynuyom Zaten Ama Story Oyunda Oynuyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok Lan Baya Mantıklıydı Domain Felan Para Gitmesin Diye Cepten Uğraşmadım
ben oyunu satın aldım indirmeye üşendim yemin
Ortalık karışacak gibi.Buyrun herkesin yere göğe sığdıramadığı,kimisinin en iyi oyun olduğunu idda ettiği rdr2 oyuncuğu