Neler Yeni

rdr 2 çok iyi oyun (!)

chèvre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Reda Nadir
Yok hocam gta5 rdr 2 ye göre baya sıkıcı bir oyun. Banka soymak için sürekli git şurdan şu kamyonu al yok git burdan bunu al dağa götür falan filan. En son vinçle yük diziyordum bir görevdeş yeter diyip hikayeye devam etmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hızlı seyahatten haberi olmayan bir canlı daha. Hadi rdr 2 de sürekli at sürüyoruz o zaman gta 5de de sürekli araba sürüyoruz böyle bir saçmalık yok. Gta 5 e araba simulatör diyeni görmedim
Peki 2dk silah sıktın diye iyi oyunmu oluyor yada atın cesedinin çürümesi falan

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Arda Yıldırım
hikaye, karakterler, atmosfer çok daha iyi gta 5 den
Yani ikisi de aynı firmanın oyunu biri 2013 biri 2018de çıkmış ve çok farklı konuları ele alıyor o yüzden bu iki oyunun karşılaştırılması saçma. İkisi de bana göre zamanının en iyi oyunudur.

Son düzenleme:

chèvre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Reda Nadir
hikaye, karakterler, atmosfer çok daha iyi gta 5 den
En başta GTA 5 ile karşılaştırman da hata var benim için o kadar iyi oyun değil redere2 saçma ***** yok gow dan daha iyi yok bundan daha iyi

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
.
En başta GTA 5 ile karşılaştırman da hata var benim için o kadar iyi oyun değil redere2 saçma ***** yok gow dan daha iyi yok bundan daha iyi
ilk sayfada biri gta 5 daha iyi yazmış o yüzden gta 5 ile karşılaştırma gereği buldum.

Bi Witcher 3 değildir, atın çöpe gitsin.
Hocam w3 savaş mekanikleri çok eski geldi o canımı sıktı. Bir de 1 ve 2 . oyunu oynamadan galiba hikayeden bir şey anlamayacağım. Yotubeden ilk oyunların hikayesini izlemiştim gerçi ama yine de oynamak lazım sanırım.

Son düzenleme:

Dean.308

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buğra
çok hantal bir oyun. 22 saat oynadım ama bir gram keyif vermedi.şimdi tekrar başladım 13.saatimdeyim. oyunu bitirmek için zorluyorum ama yok aga 60 saatlik oyun yapmışlar.chapter 2 'ye gelmem 13 saat sürdü zaten. Aman aman heycanlandıran da bir görev yok zaten(bence).

açıkçası fazla abartıldığını düşünüyorum.
Sen chapter 2 ye 13 saatte geldiysen sende sorun vardır

Oyunda 900 saatim var oyunu platinledim böyle yazanlara çok gülüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kadir Topçu
Steam
https://steamcommunity.com/id/VectorTheConqueror
Discord
vectortheconqueror
Yok hocam gta5 rdr 2 ye göre baya sıkıcı bir oyun. Banka soymak için sürekli git şurdan şu kamyonu al yok git burdan bunu al dağa götür falan filan. En son vinçle yük diziyordum bir görevdeş yeter diyip hikayeye devam etmedim.

hızlı seyahatten haberi olmayan bir canlı daha. Hadi rdr 2 de sürekli at sürüyoruz o zaman gta 5de de sürekli araba sürüyoruz böyle bir saçmalık yok. Gta 5 e araba simulatör diyeni görmedim
Sen niye rdr2 sevmeyenlere gta sunuyorsun aynı firmanın oyunu zaten :D gta nın açık dünyası boş boş araba sürmek ise rdr2 nin ki at sürmek. Fast travel olduğunu söylemişsin bir çok görev uzun at sürmekten ibaret ve fast travel kullanamıyorsun. Rdr2 gta dan farkı yok sinematik izlet, tüm yapılacakları harfi harfine komut ederek oynat, diyalog ve hikayeye yön verme yok sadece sinematik hikaye izle. Bu yüzden roleplay olan oyun > roleplay olmayan oyun

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Herkese göre bir oyun değil zaten hikayeyi işleyişi ve temposu yüzünden fakat mekaniksel olarak daha üstü yok bu oyunun.Hatta hiç bir oyun herkese göre değil bunu ısıtıp ısıtıp tekrar önümüze koymanın manası yok.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
.
Sen niye rdr2 sevmeyenlere gta sunuyorsun aynı firmanın oyunu zaten :D gta nın açık dünyası boş boş araba sürmek ise rdr2 nin ki at sürmek. Fast travel olduğunu söylemişsin bir çok görev uzun at sürmekten ibaret ve fast travel kullanamıyorsun. Rdr2 gta dan farkı yok sinematik izlet, tüm yapılacakları harfi harfine komut ederek oynat, diyalog ve hikayeye yön verme yok sadece sinematik hikaye izle. Bu yüzden roleplay olan oyun > roleplay olmayan oyun
Sinematik izlemek sıkıcı diyorsan demekki sen hikayeyi beğenmedin. Hiçbir sinematikte sıkıldığımı hatırlamıyorum. GTA 5 ile kıyaslama da ilk sayfada birisi GTA 5 daha iyi demişti, aklıma GTA 5 de ne kadar sıkıldığım gelince ister istemez onunla karşılaştırdım.

Top Bottom