Rdr 2 Epi̇c Gameste Zamlanarak 1150tl Oldu!

Cavuskerem

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,010
Bütçe
1150
Arkadaşlar steamdeki zamın ardından epice de sıra geldi ne düşünüyosunuz steam zamının ardından gelen 2 indirim fırsatından yararlanmayan oldu mu :D

Arkadaşlar steamdeki zamın ardından epice de sıra geldi ne düşünüyosunuz steam zamının ardından gelen 2 indirim fırsatından yararlanmayan oldu mu :D
böyle şeymi olur la adam akıllı birkaç tane oyun almak istesen 3000 tl gidiyor

böyle şeymi olur la adam akıllı birkaç tane oyun almak istesen 3000 TL gidiyor
Zammı en çok hakedip en fazla zamsız kalan oyunlardandı. Bence normal fiyatına geldi bu oyun, alacak kişiler için yeterli zaman vardı :D

Zammı en çok hakedip en fazla zamsız kalan oyunlardandı. Bence normal fiyatına geldi bu oyun, alacak kişiler için yeterli zaman vardı :D
valla hocam steamdaki son indirimleri kaçırmayalım bence bu satten sonra da olur elbet ama ne sıklıkla gelir bilmiyorum

2 kere daha fırsat gelmişti söylemiştim son indirim diye niye bidaha gelmesin demişlerdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla hocam steamdaki son indirimleri kaçırmayalım bence bu satten sonra da olur elbet ama ne sıklıkla gelir bilmiyorum
yüksek ihtimal indirim bitince çoğu oyun zamlanıcak yine

Zamanında RDR 2 + Detroit'i Epic'ten 120 TL'ye alan ben.

Bu satten sonra rdr2 yi herkes bedava alır benden söylemesi. Kim gidip indirimde 400 liraya oyun alır.

istediğim oyunlar 1.5 tutuyo alsam dert almasam dert :D

Geri