Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,010
- Bütçe
- 1150
Arkadaşlar steamdeki zamın ardından epice de sıra geldi ne düşünüyosunuz steam zamının ardından gelen 2 indirim fırsatından yararlanmayan oldu mu 
böyle şeymi olur la adam akıllı birkaç tane oyun almak istesen 3000 tl gidiyorArkadaşlar steamdeki zamın ardından epice de sıra geldi ne düşünüyosunuz steam zamının ardından gelen 2 indirim fırsatından yararlanmayan oldu mu![]()
sorma steamdeki 10 liralık oyunlar bile 300 oldu büyük yapımlar bile değilböyle şeymi olur la adam akıllı birkaç tane oyun almak istesen 3000 TL gidiyor
Zammı en çok hakedip en fazla zamsız kalan oyunlardandı. Bence normal fiyatına geldi bu oyun, alacak kişiler için yeterli zaman vardıböyle şeymi olur la adam akıllı birkaç tane oyun almak istesen 3000 TL gidiyor
valla hocam steamdaki son indirimleri kaçırmayalım bence bu satten sonra da olur elbet ama ne sıklıkla gelir bilmiyorumZammı en çok hakedip en fazla zamsız kalan oyunlardandı. Bence normal fiyatına geldi bu oyun, alacak kişiler için yeterli zaman vardı![]()
2 kere daha fırsat gelmişti söylemiştim son indirim diye niye bidaha gelmesin demişlerdiZammı en çok hakedip en fazla zamsız kalan oyunlardandı. Bence normal fiyatına geldi bu oyun, alacak kişiler için yeterli zaman vardı![]()
yüksek ihtimal indirim bitince çoğu oyun zamlanıcak yinevalla hocam steamdaki son indirimleri kaçırmayalım bence bu satten sonra da olur elbet ama ne sıklıkla gelir bilmiyorum
RDR 2 + GTA5 180 küsür TL'ye aldı çoğu kişi ben dahil kısa zaman önceZamanında RDR 2 + Detroit'i Epic'ten 120 TL'ye alan ben.
Arkadaşlar steamdeki zamın ardından epice de sıra geldi ne düşünüyosunuz steam zamının ardından gelen 2 indirim fırsatından yararlanmayan oldu mu![]()
rdr2 140 liraya almıştım gta5 beleşRDR 2 + GTA5 180 küsür TL'ye aldı çoğu kişi ben dahil kısa zaman önce
99 TL den alan SİGMA lar burada mı?Arkadaşlar steamdeki zamın ardından epice de sıra geldi ne düşünüyosunuz steam zamının ardından gelen 2 indirim fırsatından yararlanmayan oldu mu![]()