GörkemW
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,069
Hocam alip 50 100 saatle cikmaz parasi 1k en az gommeniz lazim ki hangisini oynicaksaniz alin rdr2 hikayesi vs cok iyidir.Kaç haftaya çıkıyor parası?
Hocam alip 50 100 saatle cikmaz parasi 1k en az gommeniz lazim ki hangisini oynicaksaniz alin rdr2 hikayesi vs cok iyidir.Kaç haftaya çıkıyor parası?
Hocam cok uzun surer diyorus iste her gafta ne kazanacagin belirsiz bakarsin 90 dolar bakarsin 0.20 dolarParası kaç haftaya çıkıyor ortalama?
Bence cs kasalar sayesinde kendi parasını geri verirHocam, şu an 370 TL param var. Ve Prime yaklaşık 500 TL ve 440 TL'ye RDR2 CD key var sağdan soldan para çıkıştırıp ikisinden birini almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım hangisi daha mantıklı?
Cs de ateş etme oyunu o zaman. Git zula oyna onda ateş etme oyunuAt sürme oyununu napcan kral cs al .arkadaş operasyon gelecek yazmista o da paralı geliyor yani. 500 tl olur operasyon bileti
her oyun düşüyor mu kasa?https://www.csgodatabase.com/cases/ prime drops haftalık düşenler
rare cases %1 lik kısım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kilowatt 0.80 civarı dreams 1 dolar seyrinde diğerleri 0.10-0,30 cent
her hafta düşüyor, bana hep 1 dolar, 0.30 dolar fln kasalar geldi nadir kasa hiç düşüremedim.her oyun düşüyor mu kasa?
Rdr2 sana para kazandırmıyor cs kazandiriyoCs de ateş etme oyunu o zaman. Git zula oyna onda ateş etme oyunu
Para istiyorsan gir işe çalış.Rdr2 sana para kazandırmıyor cs kazandiriyo
Cs prime al. Toksik veled-ül şakşaklardan uzak durursun ve hileci gelme olasılığını %95 azaltırsın. Ayrıca verdiğin parayı, haftalık gelen ödüllerden kasa ve en çok kullandığın silahların skinlerini al, kasaları sat istiyorsan skinleride sat veya kullandığın silahların skini varsa al ilerleyen zamanlarda da skin alır isteğine bağlı satarsın. Arada bi grafiti seçmeyide unutma. O verdiğin paranın kat be katını kazanabilirsin. Gelen kasalar ve skinler şansa bala geliyor zaten çok şanslıysan 24 dolarlık kasa 90-100 dolarlık skin vb. De gelebilir.Hocam, şu an 370 TL param var. Ve Prime yaklaşık 500 TL ve 440 TL'ye RDR2 CD key var sağdan soldan para çıkıştırıp ikisinden birini almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım hangisi daha mantıklı?